Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit írjak egy tenyésztőnek,...

Mit írjak egy tenyésztőnek, ha csak egy kutya ára érdekel leginkább elsődlegesen?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy soha nem vásároltam még állatot, nem tudom hogy megy ez. Láttam egy kennel oldalán, hogy van még szabad kiskutya és érdekelne, hogy mennyi lenne az ára. Hogy kellene ezt írni normálisan? Illetve mit kérdeznétek még kutyavásárlásnál?
2022. jan. 4. 23:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

Én mondjuk macska keresésnél már jártam úgy hogy 1-1,5 hét levelezés után nyögte ki a tenyésztő az árát. Mindig terelte a szót.. Végül kicsit nyersen kérdeztem rá hogy mennyi, mert nem mindegy mennyi pénzzel indulok el, szabit kell kivennem, és ne utazzak már oda-vissza 360 kilométert ha nem fog kelleni annyiért. Ne a helyszínen árulja már el. Végül csak kinyögte, és jóval drágábban adta mint mások.

Ez idő alatt videót küldtem a házamról meg mi egyebek tök feleslegesen.

2022. jan. 5. 08:13
 12/24 anonim ***** válasza:
19%

Simám felhívod/ráírsz, és megkérdezed: "Menyi egy ilyen-e?"

Nem is értem, hogy miket irkálnak itt bemutatkozó levélről, meg hasonlókról. Ez üzlet, a szaporí...TENYÉSZTŐnek kell a lóvé.

2022. jan. 5. 09:22
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Én simán csak ráírtam, és egy teljesen korrekt vàlaszt kaptam. Nem kell bemutatkozás meg barokk körmondatok. Szerintem ha tényleg csak az ár érdekel teljesen felesleges eztel húzni mindkettőtök idejét. Már régebb óta követen főleg facen, nagyon szimpatikus, valószínűleg majd tőle lesz kutyám is.

[link]

2022. jan. 5. 10:06
 14/24 anonim ***** válasza:
41%

12. vagyok.

Hiába pontoztok le, az igazat írtam. Eladásra termelnek, kell a lóvé, lóvét meg csak kölyökért kap. Ha van lóvéd lesz állatod, ha nincs, akkor hiába írod meg a családod 300 évre visszamenő élettörténetét.

Mégis, mi köze az életvitelemhez az eladónak???

2022. jan. 5. 10:11
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
#14 talán annyi, hogy egy rendes tenyésztő nem adja akárkinek a kiskutyákat. Aki csak a haszonra megy, azt szaporítónak hívják.
2022. jan. 5. 10:25
 16/24 anonim ***** válasza:
33%
Kèrdezö, milyen fajta? Egy tól-ig árat szerintem tudok mondani, ha megmondod a fajtát. :)
2022. jan. 5. 10:44
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

15.-re.

És miből fizeti a "rendes tenyésztő" a villanyt?

Meg mit csinál, ha nyakán marad a kölyök?

2022. jan. 5. 10:46
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Felneveli, megtartja, vagy majd nagyobb korában adja el :) ez így működik, nem máshogy
2022. jan. 5. 10:48
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

18.-ra.

És kinek kell kifejlett állat? Mindenki kölyköt akar.

2022. jan. 5. 10:57
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Meglepődnél mennyire sokaknak
2022. jan. 5. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!