Mit írjak egy tenyésztőnek, ha csak egy kutya ára érdekel leginkább elsődlegesen?

Én mondjuk macska keresésnél már jártam úgy hogy 1-1,5 hét levelezés után nyögte ki a tenyésztő az árát. Mindig terelte a szót.. Végül kicsit nyersen kérdeztem rá hogy mennyi, mert nem mindegy mennyi pénzzel indulok el, szabit kell kivennem, és ne utazzak már oda-vissza 360 kilométert ha nem fog kelleni annyiért. Ne a helyszínen árulja már el. Végül csak kinyögte, és jóval drágábban adta mint mások.
Ez idő alatt videót küldtem a házamról meg mi egyebek tök feleslegesen.

Simám felhívod/ráírsz, és megkérdezed: "Menyi egy ilyen-e?"
Nem is értem, hogy miket irkálnak itt bemutatkozó levélről, meg hasonlókról. Ez üzlet, a szaporí...TENYÉSZTŐnek kell a lóvé.

Én simán csak ráírtam, és egy teljesen korrekt vàlaszt kaptam. Nem kell bemutatkozás meg barokk körmondatok. Szerintem ha tényleg csak az ár érdekel teljesen felesleges eztel húzni mindkettőtök idejét. Már régebb óta követen főleg facen, nagyon szimpatikus, valószínűleg majd tőle lesz kutyám is.

12. vagyok.
Hiába pontoztok le, az igazat írtam. Eladásra termelnek, kell a lóvé, lóvét meg csak kölyökért kap. Ha van lóvéd lesz állatod, ha nincs, akkor hiába írod meg a családod 300 évre visszamenő élettörténetét.
Mégis, mi köze az életvitelemhez az eladónak???

15.-re.
És miből fizeti a "rendes tenyésztő" a villanyt?
Meg mit csinál, ha nyakán marad a kölyök?

18.-ra.
És kinek kell kifejlett állat? Mindenki kölyköt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!