Hogyan kell elkezdeni a sétáltatást?
Figyelt kérdés
Van egy kutyám, egy hónapja került hozzánk, eddig nem vittem el sétálni normálisan, de már nagyon szeretném. Kivittem a ház elé párszor és ő alig mozdult meg, ha ment is úgy, hogy a lábam között mászkált és mindig majdnem elestem, nem tudtunk haladni semerre. Persze azt tudom, hogy nem úgy született, hogy ezt tudja, de valahogy sehol nem találok arról semmit, hogy ilyenkor mit kell csinálni, hogy legalább haladjunk valamerre. Kis-közepestestű kutya.2022. jan. 3. 14:16
1/4 anonim válasza:
A kutyád tart a kinti történésektől. Kissé feszes pórázzal el tudod érni, hogy ne kóricáljon be a lábad közé.
2/4 anonim válasza:
Turelmesnek kell lenned, mindent megmutatni a kutyadnak es megnyugtatni, hogy nem kell felni a tuzcsaptol, nem bant a kuka es semmi baj nincs a szemetes zsakkal, hiaba olyan felelmetes kinezetu :)
3/4 anonim válasza:
Jutalomfalattal felszerelkezve először kis távolságokban, és kerülni a "rémisztő" dolgokat. Sok dícséret, sok lelkesedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!