Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kis dobermann...

Szeretnék egy kis dobermann kutyust, viszont szeretném ha állna a füle és le lenne vágva a farka, van olyan tenyésztö Magyarországon, aki így adja a kölykeit?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, sokan meg fognak kövezni...

#kutya #kiskutya #Dobremann
2022. jan. 2. 20:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%

Külföld járható út, amennyiben ez nem egy eu-s jogszabály. Ebben nem vagyok biztos, de tuti vannak itt akik tudják hogy más országokban mi a helyzet.

Ha valahol legális, akkor a kérdés csak az, hogy megéri-e neked sokszoros áron beszerezni, plusz a macera, a kapcsolatfelvétel a külföldi eladóval, a kiutazás, annak is a plusz költségei, a plusz papírozás, stb.

2022. jan. 2. 20:41
 12/23 anonim ***** válasza:
17%
Aki ismeri a dobbermann karakterét, jellemét az tudja hogy a vágott image tükrözi azt amilyen egy dobbermann kuty'. ❤️
2022. jan. 2. 20:46
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
Farkat nem tilos vágni !
2022. jan. 2. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Az Állatvédelmi törvény 2012. január 1-től hatályos módosításai szerint az ivartalanítás kivételével TILOS mindennemű sebészeti beavatkozás, ami az állat küllemének megváltoztatását célozza. A törvény végrehajtási utasításaként funkcionáló módosított 41/2010. számú Kormányrendelet szerint a fülvágás egyértelműen tiltott, a farokvágás is csak 7 napos életkorig megengedett.
2022. jan. 2. 21:50
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

A vagott fuluek szaporitosok.

Kutyaversenyekre nem mehetsz csonkitott kutyaval.

2022. jan. 2. 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
#14 igen, ez szép és jó, de vannak kiskapuk, ahogy korábban írták, sérülés, elfertőződés stb. Nem kell utólag bizonyítgatni, hogy valóban ez történt. Sajnos vannak ilyenek.
2022. jan. 2. 23:06
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nem tetszenek a csonkított kutyák, nem értem, mi a jó ebben. Miért nem választasz olyan fajtát, aminek genetikailag is áll a füle?
2022. jan. 3. 09:11
 18/23 anonim ***** válasza:
61%
Azért abba gondolj bele, hogy a kutyakommunikáció része a kutya farka is, te ettől akarod megfosztani.
2022. jan. 3. 09:20
 19/23 anonim ***** válasza:
58%

Magyarországon nem legális,de itt van mellettünk pl Románia,a legtöbb tenyésztő környező országokba viszi megcsináltatni.

Vagy eleve ott nyit kennelt így mikor felmutatod a nem innen származó tk-t és oltási könyvet és a kutya se fog bele szólni,hogy milyened van.

Illetve! Olyan akinek van is köze hozzá nem fog bele szólni.

Csak a sok fotel állatvédő.Gondolom fülbevalójuk és piercingjük sincs.

2022. jan. 4. 04:11
 20/23 anonim ***** válasza:
46%
"Gondolom fülbevalójuk és piercingjük sincs." - tényleg nincs 😉
2022. jan. 4. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!