Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy yorki hányszor tüzel egy...

Egy yorki hányszor tüzel egy évben?

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Vannak kutyák, akik csak egyszer tüzelnek évente és van "csendes tüzelés" is, akkor nincs vérzés, tapasztalatlanabb kutyás észre sem veszi. Az átlag viszont valóban az évi kettő.

Ivartalanításra meg sok módszer van, vannak helyek, ahol nagyon kicsi sebbel meg tudják csinálni a műtétet, altatás előtt pedig csináltathatsz szív uh-t és vérképet, hogy mennyire altatható a kutyád, illetve egyre több helyen altatnak gázzal, ami kevésbé kockázatos.

2022. jan. 2. 17:15
 12/14 anonim ***** válasza:
A rendes, lelkiismeretes, őszintén szerető, igazán jó gazdinak a kutyái egyszer sem tüzelnek, mert az ivartalanításukkal megóvja őket a felesleges szenvedéstől 🙂🐾✌️
2022. jan. 2. 18:45
 13/14 A kérdező kommentje:
14-igen, de korábban leírtam, hogy félek ettől, más kára miatt
2022. jan. 2. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a f#sznak terrorizálják, bűntudatkeltik néhányan mindig a másikat hogyan akarja a kutyáját tartani. A leglényegesebb, hogy utód ne legyen. Bezárja a házba, téma lezárva. Az összes többi a gazda magánügye. Igen, az is ha méhgyulladása lesz vagy emlődaganata. Semmi köze ennek a felelős állattartáshoz, a felelős állattartás az, hogy ne szaporodjanak, nem pedig az ivartalanítás. Ennyi erővel én is leköpködök mindenkit aki nem Orijen táppal etet, mert ami alatta van azoktól nagyobb eséllyel lesz daganatos egy kutya...
2023. máj. 9. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!