King kong: nekünk volt moszkvai őrkutya is, aki viharban bepréselte magát két osb lap közé és nem mozdult órákig.
A mostani sem kicsi kutya, ez vihartól, tüzijátéktól, helikopteről nem fél, ellenben hőlégballontól, és az arra emlékeztető disznópörzsölő vagy a tetőn a bitumenezésnél a pörzsölő hangjától retteg.
Mindezt azért mert nem beszari a kutyám? :D
Azta, micsoda sértés.
Ettől még ugyanúgy leszarja a szilvesztert, miközben a sok szobacirkáló kutyának nevezett valami meg összefossa magát pár durrtól ;)
#13 14:48
#3 13:45 és #8 14:12 vagyok.
Az én kutyám rotti-német juhász keverék (azért is hoztam fel azt a kettőt példának) és retteg a vihartól és tűzijátéktól.
Nagymamám kicsi kutyája egy tibeti spániel (olyan mint egy palotapincsi) az meg rettenthetetlen :D
Miért, elraboltad vagy megölted?
Nem fel a kutya. A tenyeszto ehhez is hozzaszoktatta. Ezert vettuk tenyesztotol,h minden ilyen alap dologra elonevelt legyen a penzunkert.
De mi otthon szilveszterezunk ugyis,mert nem tudunk bemenni szorakozohelyre az osszes csaladtaggal. 😁
Lenyeg,hogy egyutt a csalad.
King Kong, nem, nem azért. Hanem azért, mert nem tiszteled a kistestűeket. Kutyába' sem nézed őket.
Tehát neked a kutya=farokhosszabbító. Legyen minél nagyobb, hogy minél jobban kompenzálja a hiányosságodat.
Mellesleg a 10 kilós mentettem le se szarja ha vihar van, vagy szilveszter.
Lehetne annyi eszed King Kong, hogy tisztában legyél azzal, hogy nem a méretük határozza meg a jellemüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!