21/28 A kérdező kommentje:
PERSZE(=
2010. szept. 7. 15:08
22/28 anonim válasza:
Ne sétáltassátok oltatlanul ... összeszed bármit, belehal. 4 oltás után lehet az utcára vinni.
10e tanulopénz, olcsón megusztátok .. vertek már át kutyával jobban is embert.
23/28 anonim válasza:
hát aki ezt mopszként árulta az megérdemelné hogy soha az életbe ne adjon el több kutyát. aki látott már mopszot 10 méterről megmondja hogy ez nem az.
24/28 anonim válasza:
Szerintem jobban is jártatok, hogy nem mopsz. Ennek legalább normális orra van és kap rendesen levegőt. Remélem egészséges lesz és nem kell a dokira költeni a gatyátokat is!
25/28 anonim válasza:
fajtisztánk fajtiszta, de nem fajTAtiszta. nem olyan nyomott az orra mint egy rendes mopszinak. De nagyon ari, vigyázzatok rá, és legközelebb jól gondoljátok meg, honnan lesz kutyátok!
26/28 A kérdező kommentje:
köszi hogy nem orditottatok úgy le s köszi a válaszokat is h megerősitettéek nekem h ez téleg nem mopsz.
meg onann is sejtettem h gond nélkül kapott indig levegőtXD:D
2010. szept. 7. 16:37
27/28 anonim válasza:
barátnőm mopsza is mindig kap levegőt csak horkol XD
28/28 A kérdező kommentje:
nah ak jófej lehet :D tesóm mindig azzal cukkolt h miylen ronda ez a kutya h tetszet ez nekem ....:/ ő meg nagy yorki fan szal érthető......
:D
2010. szept. 7. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!