Az evolúció nem hülye..olyan nagy és olyan kicsi kutyának nem nagyon szokott engedni gyereket....
Én csivavára tippelnék..az én kutyám csivava és palotapincsi keveréke..Hasonlít a tiédre, csak nekem több a szőre.
igen mi is erre tippelünk h nem fajtiszta mert hosszab az orra a kelleténél és aránc is kezd eltűnni aaz orra felől. aranyosnak igen aranyos...csak akkor az eladó átvert minekt..
én is a csivavára tippelek hogy az is van bene, mert ha felhajtom a fülét akk telejesen úgy néz ki mint egy kövérke csivava:D
Az evolúció bármit megenged :) Nem láttál még tacskó-rotweiler, meg tacskó-németjuci, meg mindenféle tacskó keverékeket?
Mondjuk én a labit nem látom benne annyira, de ezzel az orral tuti nem mopsz.
Bocs, de nem tudom kihagyni a szokásos kötelező dumát:
minden kutya fajtiszta, ugyanis a faj a kutya, azon belül vannak fajták, amik keveredhetnek. Fajtatisztának pedig hivatalosan csak a tk-s kutyákat nevezzük, a többi fajta jelleget hordozó keverék. Még akkor is, ha mindkét szülője törzskönyves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!