Westiet vagy Yorkiet?
A westie nagyobb mint a yorkie, olyan 10 centivel és 5 kg-mal. Mindkettő terrier, tehát hasonló temperamentumúak. Tenyésztőnél mindkettő 100 felett van.
Itt vannak westie keverékek ingyen, de szép kis keverékeket lehet menhelyről, és ajándékba "véletlen" született alomból is elhozni.
Kiválasztottál 2 örült, akaratos, divat terriert. Mindkettő rettentöen túltenyészett, tönkre szaporitott fajta itthon pont a divat miatt, egyik betegesebb mint a másik. Ha nem beteg kutyát (és garanciát ha mégis az lenne) akarsz akkor 80e-től kezdödik a hobbi minőség és nem az expresszen hirdetett kutyák közül kell válogatni. Normális tenyésztő az expressz közelébe sem megy.
Én mindeképp valami egészségesebb fajtában gondolkodnék: 40-50 ezerért kapsz nem túlszaporitott foxterriert, törpeschnauzert, törpeuszkárt. Szerencsére ezek nem divatfajták, nem tenyésztik agyba-főbe öket, sokkal egészségesebbek.
Én a szaporitókta gondoltam akik 5000-ért hirdetnek expresszen szaporitott yorkie-t.
De ránéztem arra a linkre amit te mondtál, ezt találtam ... csak muszáj bögnöm
nekem is egy detto ugyanilyan fehér törpesnacim van ... gyönyürü kiskutya ... lenne egykis helyem (meg időm meg pénzem) otthon ...
Kérdező, mit szólnál hozzá? Fiatal, fehér, cuki, édes snacika :D
Tisztára begolyoztam hogy én nem vihetem haza ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!