Hány kg egy 13 hetes yorki?
Figyelt kérdés
Az enyém kan, a tesói közül ő volt a legpufibb (törzskönyves) és 2 kg. Én ezt kicsit sokallom ilyen korban, azt írják, hogy biewer yorki felnőttkori súlya max. 4 kg lehet. Jól sejtem, hogy ő ezt túl fogja lépni? :D Bár amúgy én nem bánom, nem szerettem volna 1-2 kg-s törékeny, ideggyenge kis kutyát, tőlem ha 8 kg lesz is örülni fogok, csak nyilván furcsának találom, hogy fajtatiszta, törzskönyves és lehet, hogy nem fog megfelelni a fajtastandardnak.2021. dec. 15. 10:15
11/19 anonim válasza:
Furcsállhatod is: nyilván nem stimmel ha 13 hetesen eléri a fajtatiszta súly felét.
13/19 anonim válasza:
Én is dekában szoktam, de ha 25 deka kell akkor néha mondom, hogy negyed kilót kérek szépen. Ha 500 métert megyek akkor arra is mondom, hogy fél kilométer, meg, hogy 500 méter, mikor mi. Egy általános iskola után illik azért azonnal dekódolni fejben egy ilyen triviális adatot. Persze lehet én kergetek illúziókat. Ötven dekás yorki meg fél kilós yorki...
14/19 anonim válasza:
Nyakamat tenném rá, hogy szaporító és vagy nem ad tk-t vagy valami hamissal szúrja ki a szemedet.
Teljesen kizárt, hogy egy 13 hetes yorki 2 kiló legyen!
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy ha a testvérei amúgy normál méretűek, akkor neki valami genetikai gondja van, pl növekedési hormon zavar.
15/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, elég megbízhatónak tűnt, 20 éve ezzel foglalkoznak, van igényes weboldaluk, facebook is, viszik a kutyákat versenyekre, kiállításra…meg alapvetően is látszott, hogy nagyon a szívén viseli a dolgot, jó minőségű tápokat kaptak, íratott szerződést, megvannak a oltásai stb. Szóval nem hiszem, hogy szaporító, láttam a szülőket is, az apuka azért tényleg nem volt kicsi. Na mindegy, én nem bánom :D
2021. dec. 15. 11:22
17/19 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. dec. 15. 11:48
18/19 anonim válasza:
Milyet? Volt variálás, hogy "olyan törzskönyv, ami elég akkor, ha nem akarsz versenyre menni"?
19/19 anonim válasza:
Miért nem beszéled meg a tenyésztővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!