Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya tésztát milyen rendszere...

Kutya tésztát milyen rendszerességgel lehet/szabad adni kinti kutyának?

Figyelt kérdés

2021. dec. 13. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Az enyém minden nap kap a kajájához valamennyit.
2021. dec. 13. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Igazabol felesleges ballaszt anyag, en nem adok es egyaltalan nem tartom egeszsegesnek. Telen maximum a szenhidrat tartalma miatt jo, hogy egy kis plusz sulyt szed fel a kinti kutya a hideg ellen.
2021. dec. 13. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel tél van nem fog ártani ha felszed magára egy kis felesleget a sok szénhidrátból kinti kutya,szóval akár 1-2 naponta is adhatsz hozzá valamennyit.

De alapvetően nem igazán van rá szüksége.

2021. dec. 14. 02:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom mert olvastam hogy alapból nincs rá szüksége...Csak hát kiadósabb meg mondták hogy télen nem árt! Meg elég hiperaktív és azoknak ajánlják...Mert ha hízik is ledolgozza! Csak azért kérdeztem mert ugye nem nyers hogy bele dagadna stb... Csak hogy napi szinten nem e sok neki eltelíti a gyomrát stb... De szerintem heti 2-3 alkalomra-ra fogom kalkulálni! Állateledelest amúgy megkérdezhettem volna de mindegy...:)
2021. dec. 14. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Inkább dokit,aki látta már a kutyát.Mert ő tudja milyen alkat,mennyit mozog,milyen egészségben van,stb és meg tudja mondani,hogy neki mennyi kell belőle,ha egyáltalán kell.

Bár a kutya gyomrát nem igazán megtölteni kell,hogy hízzon hanem neki megfelelő mennyiségű tápanyagot kell bejuttatni.

Taurin,Omega 3-6,Vas,Fehérje ezek mind nagyon fontosak,főleg a mindig kint lévő kutyának.Szénhidráttól csak hízik,abban nincs semmi érték.

De! Télen pár kiló felesleg még jól is jön rá,hiszen akár -10 fok is lehet odakint.

Kutyaház ide vagy oda az hideg,az ellen a zsír és a szőr fog segíteni.

2021. dec. 14. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!