Miért mondanak olyat hogy a kutya szereti az embert mikor csak a kaja miatt szereti?
Nincsenek is összetett érzéseik csak buta kis ösztönlények...
Macskák jobbak
20 ebben kételkedek ugyanis ez nem így van
Gyomrát előnyben részesíti meg oda se cigyel
Kérdező! Te macskásként akarod a kutyásoknak bizonygatni, hogy milyen egy kutya? Én se jellemzem a macskákat, mert nekem nincsen.
Az ostoba kajás elméletedhez egy példa. A jelenlegi kutyám addig képtelen enni (vagy inni) amíg nem érünk haza. Olyan ember vagyok, aki mindig a legrosszabbra készül, ezért minden reggel, mielőtt elmegyek, adok egy fogtisztító rudat a kutyámnak, friss vizet, és egy adag tápot. Kilépünk az ajtón, és mire hazajövünk, legyen az 4 óra múlva, vagy 10, minden ott van érintetlenül. Amikor hazaérünk, szinte a nyakunkba ugrik, nem is a farkát csóválja, hanem az egész testét, majd a szájában hozza a papucsunkat, és legalább 10 percig "körbeudvarol" minket, teljes extázisban. Ezután szokott odamenni a vízestálhoz, teleissza magát, újra ránknéz, hogy most már biztosan nem hagyjuk-e magára, és csak ezt követően tud enni. Ez így megy több mint 6 éve. 2 évvel ezelőtt a párommal elutaztunk 3 hétre. Az öcsém volt megbízva, hogy őrizze a házat, és gondozza a kutyát. A kutyánk napokig nem evett egyáltalán a hiányunk miatt. Másfél-2 hét után már borzasztóan aggódtunk, és legszívesebben hazajöttem volna (pedig kikapcsolódni mentünk), mert a kutya kezdett depresszoiós állapotba kerülni, és legtöbbször csak szomorúan feküdt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!