Miért mondanak olyat hogy a kutya szereti az embert mikor csak a kaja miatt szereti?
Nincsenek is összetett érzéseik csak buta kis ösztönlények...
Macskák jobbak
Van egy vicc erre
Kutya:
A gazdám enni ad, helyet biztosít és szeret engem, ezek szerint ő az Isten.
Macska:
A gazdám enni ad, helyet biztosít és szeret engem, ezek szerint én vagyok az Isten.
Amúgy, van egy pár ilyen kis compilation, mikor kutyák hosszú idő után látják újra a gazdijukat, nem a kaja miatt másznak fel a nyakába.
És megsúgom a kutya ugyan úgy ragadózó, ugyan úgy megvan benne q vadász ösztön, csak a macska mindenhol kimászik mindenfelé kóborol, ha azt bezárnád úgy, hogy nem tud kimenni, az is éhen döglene, nem is értem a kérdést.
Vagy olvass utána Hacsi történetének, ő sem a kaja miatt várta a gazdiját évekig a halála után.
Akkor miért van több hajléktalannak kutyája, ráadásul sovány is mégis vele marad.
Szerinted miért?
Drága kérdező. Javaslom a szüleidnek, hogy addig ne engedjenek a gép közelébe, amíg legalább elégséges szintig nem megy a nyelvtan. Karácsonyra pedig Barbi kocsi helyett inkább helyesírási kéziszótárt kellene kérned.
A kérdésed nyilván provokatív. És sajnos erősen tükrözi a tudatlanságodat és műveletlenségedet. Olyat állítasz (persze nagy mellénnyel, magabiztosan), amire kutatások százai épültek és amit nagyon régen megcáfoltak már. Persze a legostobább emberek szokták az ostobaságot a legharsányabban hirdetni. Ha érdekel a téma tessék utána járni. Millió cikk, kutatás van róla. Ha nem érdekel, akkor meg ne szólj olyanról, amiről a leghalványabb fogalmad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!