Ha megalkothatnád a fajtát ami számodra megfelel milyen külső-belső jegyei lennének?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy kutyák terén kinek milyen ízlése és igényei vannak.Milyen fajta lenne nektek külsőre és belsőre is ideális? (Tudom,hogy mindenki szereti a meglévő kutyáját úgy ahogy van,de titkon csak van valami fajta vagy elképzelés ami alapján azt a fiktív kutyát magatoknak ideálisnak mondanátok)
Például,ha valaki nem tudja milyen szempontra gondolhatna..:
-Milyen aktivitású lenne?
-Milyen szőrzetű lenne?
-Kinti vagy benti tartásúként lenne számodra ideális?
-Mekkora méretű lenne?
-Hogyan jönne ki más állatokkal?
-Lenne valami 'hasznos' tulajdonsága vagy csak házi kedvencként tartanád?
2021. dec. 6. 21:53
11/13 anonim válasza:
#10 vagyok, az lemaradt hogy szeressen bújni, és igényelje is, pedig ez kifejezetten fontos szempont :D
12/13 anonim válasza:
Sétánál aktív, lehessen vele túrázni, bent nyugodt, csendes, max 10kg, félhosszú szőrű, más állatokkal lehessen együtt tartani, benti tartású, egyedül hagyható, könnyen tanítható, hosszú orrú, egészséges.
13/13 anonim válasza:
12-es vagyok, annyival kiegészíteném, hogy az én kutyám szerintem pont ilyen lenne, ha kölyökkora óta velem lenne, de csak felnőttként került hozzám, mentett, örökbefogadott. Az előélete miatt sokat kell korrigálni, a félelmei miatt nem mindig akarja azt, amit én kérek tőle. Ehhez türelem kell, de nem cserélném le másikra, remélem, hogy majd ha neki egyszer távozni kell, a következő kutyám hasonlítani fog rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!