A labrador retriever használja a hangját?
Volt labrador gazdiként (szegény már elhunyt) tanusíthatom, hogy ember nem hagyta volna el élve a kertet ha beugrik ehhez a 40 kilós vérebhez :D
Hangját? Fél város hallotta azt a mély ugató hangot ahogy ugatta a kedvenc biciklis öregasszonyát amikor reggelente eltekert a ház előtt :D
Minden kutya jelez,ha idegen jön a ház közelébe.
De a labrador sem kint tartható,úgyhogy inkább szerezzetek be riasztót.
Van külön állat ellen is infrás és ultrahangos riasztó is.
Neked lehet,hogy még a csivava is kinti kutya,de a Labrador nem az.
Vadászkutya,terápiás kutya,kereső kutya,családi kutya,rengeteg mindenre lehet használni,mert ember központú.
Jó van tudjuk,neked a nagyanyád még téged is kint tartott és semmi bajod nem lett,de attól még ő se egy követendő példa.
Vannak kint tartható kutyák,a labrador nem kintre van.pont.
De tenyésztő eleve nem is ad kintre labradort,szaporítóktól meg csak a "nehogymá',én jobban tudom" felelőtlen ember vásárol.
Ha hiszed ha nem a chip és az oltás is egy tök hasznos és szükséges dolog,sőt az is jó,ha nem malacként tartod a kutyát és nem házi moslékkal tömör.
A labrador kinti kutya? Azt kellene a tökénél fogva kikötni oda aki ezt a hülyeséget is ki meri ejteni a száján,vagy minimum merészel ilyet állítani.
Magyar 'példa mutató' állattartók,mindent ki a kertbe édes mindegy,hogy hosszú vagy rövid szőrű,kicsi vagy nagy,mit igényel a jelleme..
Kutya az kell,csak a kertbe dísznek,had lássák a szomszédok is,hogy telt egy 40.000-es szapis labira.
Pedigree jutalomfalatokkal tömtük és vegyesen kapta a minőségi száraz tápot / konzverves marha kutyakonzervet okostojás :)
Degeszre tömte a fejét, megvolt a maga kis birodalma és a tágas kutyaháza, nagyon vidám kutya volt.
A bokor alatt kiásta magának a kedvenc pihenőhelyét nyáron, oda is bújt ha kedve volt hűsölni.
De persze, kanapé kutyaszakértő megjött :)
Szerintem neked életedben nem volt labradorod fapofa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!