Golden retriever kutya honnan?
Goldiból elég sok van,és nálunk nem igazán jellemző a munkavonalas kennel,ha van is ők nem adnak ki csak vadászoknak és szervezeteknek.Apport kutyának,terápiás kutyának,segítő kutyának.. :)
Show vonal van,azokból a kennelekből tudsz szerezni hobbi kutyust.
Ők viszonylag drágák olyan..250.000ft környékén tudsz belőle beszerezni.
Szia!
Szerintem feljetsd el ezt a fajtát, borzasztó neveletelen, a szőre könnyen büdösödik, nagyon hullik és a szájszaga kikerget a világból. Én gyűlölöm.
Neveletlen? Ha nem nevelik minden kutya az.
Nem büdösödik,hanem kutya szaga van mint az összes többinek.Ha pedig büdös akkor begyűlik a bűzmirigy a sz*r minőségű kajától amivel etetik.
Hullik a szőre,ez igaz,de tudod van fésű és porszívó.
A szájszaga pedig fogkő,romlott fog,ínygyulladás és megint sz*r minőségű kaja eredménye.
Tanulság? Ne egy elhanyagolt,szarul tartott kutya alapján ítélj meg egy egész fajtát.
Kedves 4-s!
Ezt amit leirtal, minden kutyarol/allatrol el lehet mondani. Az elottem iro teljesen jol elmondta.
En nem kezdo allattarto vagyok, volt mar kutyam, lovam, haszonallataim mindenfele. Ismerem a goldi fajtat annyira vakon nem vagyok.
Nalam minden allat a legjobbat kapjam, mind eledel, mind hely stb..
De köszi hogy leirtad ez is egy vélemény. Csak nem éppen helytálló.
Fingik és horkol a kutya,büdös,és a szájszaga is undorító.
Ja,nagyon jól tartott kutya.Mit eszik,tescos/pedigree tápot,vagy háztáji maradékot,esetleg farhátot rizzsel?
Hagyjuk már.Nincs olyan fajta vagy kutya amelyik a fajtájából adódóan büdös.Elhanyagoltságból,rossz tartási körülményekből ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!