Hogyan etessem a kutyám hússal?
Nyershussal szeretném etetni a kutyamat tisztaba vagyok vele hogy kell a hus melle más is, de mi az ami tenyleg kell. Annyi ilyen oldal es video van hogy nemtudom eldonteni melyika jo.
Bull terrier.
Kolyoknek más kell mint felnott koraba
Ezeket a zoldsegeket hasznalom legtobbet: zoldborso, sargarepa, edes burgonya, zeller, cekla, kaposzta, sutotok ... persze minden mast is szoktam adni, de a felsoroltakat leginkabb.
Husbol kap: kacsat, marhat, birkat (ezek mehetnek nyersen is) ... sertest is adok, de nyersen soha.
Amugy nem sokat szoktam szorakozni, osszedarabolom a dolgokat es a tepsi aljat kibelelem a zoldsegekkel ... ezt befedem a feldarabolt hussal ... lefoliazom es 1 orat sul a sutoben utana leveszem a foliat es nagyjabol sutom meg 3/4 orat es mar kesz is. Fuszerezni nem kell, max egy kis sot elbir.
Izuleteire nagyon komoly kocsonyat szoktam csinalni, de nem a zsiros reszebol hanem sok porcogobol-borbol-inakbol es tomeny husbol ... doki meg is emlitette a multkor, hogy bar csak minden kutyanak ilyenek lennenek az izuletei :)
11+
Amugy az aranyok nalunk 2/3-ad zoldseg - 1/3-ad szin hus. Rizst, tesztat es ilyen 'toltoanyagokat' egyaltalan nem hasznalok.
Lépj be ebbe a csoportba: [link]
És olvasgasd a START file-t, abban minden benne van. A csoportban kérdezhetsz is nyugodtan. Írnak itt gyakorin jó dolgokat az emberek, de sok mindent kihagynak, ez alapján ne kezdd el etetni a kutyádat semmi képpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!