Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk 9 hetes, milyen...

A kutyánk 9 hetes, milyen oltásokat kell neki beadatni? Nem volt még kutyánk, nem tudom mi alapján kell választani állatorvost. Segít valaki?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 13:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Tehát szaporítótól hoztál el kölyköt. Az nem örökbe fogadás, hanem a szaporító támogatása! Gratulálok, ennyit arról, hogy felelős állattartó lennél...
2021. nov. 30. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
16%

9, és ha az utcán találta vagy sintértől van?

Nekem ugyan semmit nem adott a sintér, mert nem is szokás ilyen telepeken. Az első utunk az orvoshoz vezetett, ott kapott kiskönyvet, féreghajtót, és megkezdődött az oltási programja is. Sokkal később, mint normál esetben, mivel eleve három hónapos volt mire hozzám került.

Az előző kutyámat az utcán találtam, hozzá sem adott senki semmit.

Nem minden fekete és fehér.

Nyilván ha a kérdező vette volna, vagy menhelyről hozta volna, akkor nem merült volna fel ez a kérdés, de mivel felmerült, hiába ragozod meg keresed hogy hol köthetnél bele.

2021. nov. 30. 17:41
 13/13 A kérdező kommentje:
12-es hagyd rá, ha neki ettől lesz jobb a napja akkor inkább csak sajnáljuk az ilyen élettelen embereket...
2021. nov. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!