Hol találok Amerikai Staffordshire Terrier (törzskönyves) fedezőkant?
Budapest, vagy vonzáskörében?
google-ba beütöttem, de eddig 2 szép kant találtam csak.:(
Párom anyja kutyatenyésztő az ő dokijához járunk akivel már 15 éve együtt "dolgoznak". Ezért nem b@szna át minket, mert a keresztanyja is velünk volt amikor vittük a szukát dokihoz. Neves orvos nagyon.
Elvileg, ha meg van az első alom utána már nem szokott a szuka álvemhes lenni. Egy próbát megér, mint hogy próbálkozás nélkül kipakoltassuk.
Már találtam iwiwen egy gyönyörű, izmos, nagyon jó minőségű tenyésszemlés törzskönyvezett kant. És már meg is van velük beszélve a dolog.
Úgyhogy hál'isten sikerült találni egy nagyon jó fiút.
Mi nem a pénzért akarunk tenyészteni, hanem hobbiból. És az hogy harmadáért lehetne eladni a kölyköket az minket nem érdekel. Tudjuk, hogy ebből a párosból minőségi kölykök lesznek, és nekünk a szukánk a fontos nem a pénz!!!
Ja és sokan vannak akik hobbikutyának akarnak ilyen kutyát, de nem akarnak 100 ezrekért venni kutyát, mint mi.
És mivel törzskönyves lesz mind a kettő szülő így nem lesz nehéz gazdit találni nekik.
Most jön majd a következő kérdés?:D Mi van ha nem tudjuk eladni?
Párom keresztanyja külföldön adja el a kutyáit, és a mieinkbe is fog tudni segíteni, ha nem mennének el itt magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!