Kölyökkutyát hozatnék Németországba... Shi-tzu tenyésztők előnyben, segítetek?
Először mentett kutyusra gondoltam, mert a fajtisztáknak gyakran lehet pl. allergiája, ami sokba kerül. De sajnos a mentett kutyáknak is lehet féregprobléma, lelki gondok,...
Szóval megbízható tenyésztőt keresek, aki megszerzi a szükséges iratokat(pl. útlevél) , chipet, oltást.
Másfél éve élek külföldön, mozgássérült vagyok.
Tudod ugye, hogy az allattartas penzbe kerul? Azt a kutyat nem csak megvenni kell, hanem etetni, allatorvoshoz vinni, setaltatni, nevelni, stb.
Parazitak ellen pedig (fereg, szivfereg,kullancs,bolha) vedekezni kell, ezt a dolgot nem tudod megkerulni fajtatiszta kutyaval sem.
Biztos atgondolt dontes ez?
Jó lenne, ha nem csak kioktató jellegű lenne ez a topik. Megoldható?
Magyarban tenyésztéssel foglalkoztam, tehát nem vagyok tapasztalatlan. Csak egy kis szőrmókot szeretnék, de itt nagyon nehéz hozzájutni és azt is tudom, h szigorú szabályok vonatkoznak az állattartásra.
Nekem irt privatban, erdekes, hogy “tenyeszto” letere azt se tudja, hogyan lesz ferges egy kutya :D
Persze kerdezo, az vagy, de le se tudod irni normalisan, hogy fajtatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!