Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bulltype németországban? Hol...

Bulltype németországban? Hol nem engedett még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, olvastam és tisztában is vagyok vele, hogy tiltott minden bull tipusú és egyéb fajták, de semmilyen kiskapu nincs?:/ Adódott munka lehetőség kint, fix lakhellyel ahova vihető lenne a kutya, de ha nem lehet vinni én nem megyek nélküle sehova…

2021. aug. 1. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Nem hinném hogy van kivétel, ha a német állampolgároknak se engedik, akkor szerintem egy munkásnak se fogják, aki épp náluk dolgozik.

Az hogy mennyire befolyásolja az életed és a jövődet a kutya azt te tudod, de szerintem ne számolj arra, hogy engedik.

2021. aug. 1. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Hová költözöl? Van régió ahol tilos (nem sok), de van ahol csak feltételekhez kötött. Sőt olyan régió is van ahol nincs lista.

Általában kutyajogsi, agresszióteszt, biztosítás kötése és magas adó fizetése szükséges a "harci kutyák" tartásához. (A magas adó évi több ezer euró is lehet)

Keresd meg a németországi magyar kutyások facebook csopit, ott majd segítenek. Nem egy bullos gazdi van ott.

2021. aug. 2. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tartományonként változik, úgyhogy ott kell megkérdezned, ahol lakni fogsz.
2021. aug. 2. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! :)
2021. aug. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!