Okos annyira a kutya, hogy visszatalál oda, ahonnan elszökött?
Hát a Lassieből kiindulva...
De amúgy elméletileg kisebb távokon vissza kellene találnia, főleg, ha ismeri a környéket.
Az utcánkban lakott egy idős néni, a kutyája is idős volt.
Egyszer reggel "elkisért" suliba és végig azon izgultam, hogy haza talál-e. Délután mikor mentem haza a házuk elött ült és várta, hogy valaki beengedje.
Mondjuk ő nem 10 hónapos, hanem inkább 10 éves volt.
Ha szoktad sétáltatni akkor ismeri a környéket és vissza fog jönni.
Ha nem akkor már ki tudja meddig vitte az orra és a kíváncsisága.Maximum ha nem ment messzire és jelölt az útvonalon amin ment akkor talál vissza.
10 honapos kutyat ellopnak es eladjak.
O egyedul visszatalalna,de sok az enyveskezu indian akiknel bizonyos fajtak kereskedesi eszkozok.
Tehat nem a kutyad tajekozodasaban nem bizok.
Inkabb indulj el keresni tobb teleizzadt poloddal! Kulonbozo helyeken hagy a ruhaid.
Illetve orditsd a nevet torkod szakadtabol! 5 km-en at elhallatszik a hang. Legabbis az enyem. Teszteltem.
Illetve gozolgo sulthussal indulj utnak! Azt a szagot is viszi a szel a levego!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!