Hogy tudnám kezelni az új családtagot?
Szép dolog tőletek, hogy bevállaltatok egy menhelyi, pláne egy problémás kutyát. Viszont ha ennyire nincs ötleted, hogy kezdhetnél hozzá, jobb lenne, ha kutyaiskolába vinnék. Vannak ingyenes rehabilitációs tanfolyamok, direkt viselkedési problémás kutyáknak.
Illetve tanulmányozd át Jan Fennel: Kutyapszihológia c. könyvét, e-book formában fellelhető a neten is.
Póráz két végén! Ebbe az a Viktória korrektül megmutatja, hogy ezekről, hogyan szoktasd le! Baromi jól csinálja!
port.hun nézd meg mikor van, én nem tudom, autómatán felveszi nekem a műsort a szolgáltató.
...valószínű egy nagyon okos és jól nevelhető kutyát fogadtál örökbe. (egyébként mindegyik az).
A német juhász az a fajta kutya, akinek feladatokat kell adni és igen tanítani kell, mert ő maga is igényli. Nyilván egy menhelyen erre nincs lehetőség, így is nagy dolog hogy megmentették. Szóval a kutyus pont a legjobb korban van. Kezd el az alapoktól, jutalmazd meg ha ügyes.
Ha megteheted jár vele iskolába. Semmiről nem vagy lekésve, és nem is kell csüggedni. Meglátod !!!
nekem is befogadott kutyám van (vagyis most már anyuval lakik, mert a kutya öreg én meg külföldön)
egy nagy harci kutya, tele volt ciginyomokkal stb... szóval hazavittem, rángatott, kunyerál, felmászik az ágyba, de így szeretjük :D nagyon hálás, és őriz, de borzasztóan.
mostanra már megbékélt a macskákkal,
régebben én repültem utána :D
amúgy nevelhető, pláne olyan fiatalon, járjatok el rendszeresen kutyaiskolába, legalább 1-2 hetente 1x, az én kutyém már 2 éves volt amikor hazavittem de nem bántuk meg, sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!