Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egész napra be vagy kizárjam...

Egész napra be vagy kizárjam a kutyám amíg dolgozom?

Figyelt kérdés
Benti kutya, de van udvar is. Viszont már hidegek vannak, sajnos hajnali 4kor indulok és este 8ra érek haza, a hajnali és esti órákban hideg van kint. Látom rajta hogy fázik, egyre kevesebb időt akar kint tölteni. De a dolgát mindig kint végzi. Ilyen hosszú időre nem tudom hogy kint vagy bent lenne neki rosszabb ti mit tennétek?

2021. nov. 17. 14:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szelvedett helyre lelogathatsz egy infrapanelt, az nem a levegot melegiti hanem csak a kutyat ha alafekszik ... ugyancsak szelvedett helyre tehetsz hoszigetelt kutyahazat ... de letezik olyan kutyaajto, amit a kutya nyakaban levo jelado iranyit es csak a kutya tud ki-be jarkalni.
2021. nov. 17. 17:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Az előző kutyámat lemérgezték ameddig melóban voltam.Csak addig volt kint,amúgy bejöhetett a lakásba amikor akart.

A mostanit már nem engedem ki,azt a 8 órát kibírja.Alszik egész nap,pedig Husky.

2021. nov. 17. 18:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos 12 órás a melóm, utazással 15. Ha éjszakás vagyok olyankor kibírja, alszik. Nappal kicsit aktívabb, de leginkább a "wc-zés" miatt aggódom, hogy hosszú neki egész nap. Talán az alom lenne a megoldás, de nincs hozzászokva, sosem járt alomba.
2021. nov. 17. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Mekkora kutyáról van szó?
2021. nov. 17. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Én vagy egy komplett ajtót vennék vagy egy kis tárolót, amit fűtenék, de még egy fűthető kutyáház is jobb a semminél.

De az is jó lehet, ha valaki egyszer kiengedi és visszacsukja.

2021. nov. 17. 19:39
 16/20 A kérdező kommentje:
Egy kistestű spiccről, alig 3 kg.
2021. nov. 17. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

Uh,simán át fogják emelni a kerítésen.Ez így egy kicsit tényleg rossz,mert szegényt se kiengedni,se bent hagyni nem célszerű 12 órára..:D

Még ha valami nagy lenne,hogy legalább ellopni ne lehessen..

2021. nov. 17. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Fuves labtorlo lakasba bevisz,kutya bezar.

Mutasd meg,h oda menjen pisi kaki.

Aztan kimosod.

Ki ne zsrd,mert nagyon hideg van!!!

2021. nov. 17. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ilyen pici kutyáról van szó, azt semmi képpen nem hagynám kint.

Nem a legjobb megoldás, én sem szeretem, de ha a kutya ajtó nem megoldás akkor a kutyapelenka is egy megoldás lehet.

2021. nov. 18. 12:23
 20/20 anonim válasza:
Hány napot dolgozol egy hèten?
2021. nov. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!