Agility kizárja a Canicross?
Szóval nekem az lenne a kérésem, hogy egy Border Collie-val lehet-e egyszerre agilitízni és canicrossozni? Persze nem úgy gondolom, hogy egyszerre kezdem el tanítani a kettő sportot hanem kb egy fél év kihagyással.
Okés lehet, hogy ez nagyképűen és gyerekesen hangzik, de szívesen kipróbálnám mindkét sportot, mert a kutyám sétálás közben elégé húz és ezért gondoltam a canicross, hogy lehet hogy élvezné. Agilityzni nagyon megszeretném tanítani, de tudom, hogy csak az alap után szabad/érdemes hozzá fogni, ahogy a canicross (bár ott szerintem picivel kevesebbet kell tudni de azt nagyon pontosan, vagy na értitek).
U.í.: valaki nem tudja véletlen hogy Kiskunhalas környékén van-e most kutyasuli és ha van akkor mikor és hol? (nem találtam sehol a neten :$)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!