A felsoroltak közöl melyik az olcsóbb kutya táp?
Figyelt kérdés
Acana, Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan
Most Royal Canint kap a 3hónapos kutyusom de ha felnő ilyen bernáthegyi nagyságra lehet tápot váltunk..
2010. szept. 4. 16:52
1/8 anonim válasza:
Nagyjából egy árban van de sztem a RC. a legjobb én Yorkshire terriert tenyésztek és én is azzal etetek. Abból van giant de lehet h van külön fajtatáp is. Én ezt javaslom.
2/8 anonim válasza:
Nézd át különféle honlapokon ezeknek a tápoknak az árait, és akkor már nagyjából tudni fogod, hogy melyik a legolcsóbb.
Én innen szoktam rendelni, mert Pesten és a környékén ingyen szállítják ki:
Ráadásul a nagy kiszerelésű tápok sűrűn vannak akciózva.
3/8 anonim válasza:
Én neten néztem múltkor Acana és RC tápokat. A Royal Canin olcsóbb volt, de óriási különbségek tényleg nincsenek. Inkább azt nézd meg hol vásárolod, mert pl. Fressnapfban az egyik fajtatáp kilója 2900, míg neten láttam 1100/kg-ért is.
4/8 anonim válasza:
Dehogynem óriási a különbség! Az Acana-ban az Orijen után a legmagasabb a hústartalom (60%) nincs benne kukorica, szója, gabona ( mivel nem csirke). Az RC mind megtalálható mivel ezzel helyettesítik a fehérjét a hústartalom ismeretlen. És még ezt nevezik prémiumnak!? Egy Yorkinak lehet elég mert élete során felszed vagy 2kg. Egy nagytestű kutyának szüksége van a fejlődése során a magas hústartalom minőségi fehérjére! Nézd meg a tápok összetételét magukért beszél. Mindig hússal kezdődjön és ne legyen benne a felsoroltak kukorica....
5/8 anonim válasza:
Nem a minőségről van szó, hanem az árról...
6/8 anonim válasza:
Most az a 500-1000 forint ne legyen meghatározó. Ár/minőség. [link] Minden márkának más a kiszerelése. Zsákosat néztem 14-18kg márkától függ! az Acana kilónként kb.100-200ft olcsóbb. Ezen az oldalon!
7/8 anonim válasza:
en bono fittel etetem es nagyon jo kaja es nem is drága.sztem egy royal kanin nagyon drága ha nagy kutyárol van szo.mert egy nagy kutya egy egész kilét megeszik naponta
8/8 anonim válasza:
Kb egy árban vannak ha jól emlékszem. Egy megjegyzést tennék csak kedves kérdező. Ha nagytestű kutyád lesz, akkor felejtsd el kérlek a Royal Canin-t. Egyáltalán nem top prémium táp, túl sok benne a fehérje. Nagytestű kölyök kutyám ezt kapta. A túl sok fehérje miatt túl gyorsan nőtt és elég komoly problémáim voltak ebből (csontproblémák). Az Acana és a Pro plan ami nekem még szimpatikus, az Eucanuba is jó táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!