Milyen kutya fajta lehetett?
Eloszor azt hittem keverék de lattam mégegy helyen ugyhogy gondoltam megkérdezem.
Közepes termetű hosszuszoru kb olyan hosszu a szore mint egy bishonnak fekete feher foltos volt és nagyon barátsagos
Az is jo ha az esetleges fajtakat leirjatok en meg megnezem melyik lehetett
Nagyon cuki volt:3
Es ha esetleg megkerdezned a gazdajat milyen fajta? :D
Birom ezt tippelgetnek az emberek, de kerdezni miert olyan nehez?
Ritka fajtam van, megkapjuk a kulonbozo fajtakat mi lehet, de csak hallom ahogy mondják egymasnak a fals informaciot. Ahelyett, hogy megkerdeznek milyen fajta.
Leiras alapjan max a lagotto vagy a portugal vizikutya ugrott be.
De b*zdmeg ne írd le,bármi lehet.
Ha tényleg komolyan érdekel legközelebb kérdezd meg a tulajdonost hogy milyen fajta vagy ülj neki és keress legalább egy hasonlót hogy ne mi is a sötétben tapogatózzunk.
Fekete fehér,hosszú szőrű,de göndörkés-hullámos,közepes,hosszú orrú.
Uszkár,portugál vízikutya,valami havanese keverék,bármi lehet,konkrétat így elképzelni nem lehet.
Kérdezd meg a gazdáját, az a legegyszerűbb, simán lehet, hogy valami keverék.
Nekem örökbefogadott mentett keverék kutyám van, kölyök border collienak szokták hinni, mert kb. úgy néz ki termetre és küllemre is, de már több éve velem van, valami apróval keveredett. Mindig meglepődnek, mikor megkérdezik, hogy még kölyök-e, ha megmondom, hogy már x év a becsült életkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!