Ilyen ételeket odaadtok a kutyátoknak?
Pl megmarad 2-3 szál virsli, amit már nem esztek meg ( nálunk pl Lidl magas hústartalmú) megmaradt 2 db sült libacomb
Sertéstepertő 1 marék megmaradt
Levágott zsíros rész a húsról főzésnél
Csak úgy az elmúlt 2 hétre gondolok nálunk, ami megmaradt.
Ti ilyeneket adtok neki? Libacomb pl ugye csonttal együtt volt.
Alapból wolf of wilderness száraz és nedves tápot eszik
Netes oldalak szerint kb semmit se lehet a kutyának odaadni kb 🤣 3 éves aussie- border collie mixem van
Csontot,virslit nem.Glutén érzékeny a kutyám,a virsli tele van vele.Plusz tartósíto szer,ízfokozó..
Ha tápozik a kutya akkor a nyers húst max kis mennyiségben,és nem rendszerint.Sertéshúst csak hőkezelve,nyersen soha.
De a csontról lefejtett liba combot,a tepertőt (egyszerre sokat nem,jutalom falatnak esetleg.túl zsíros),igen,miért is ne.
Bár nálunk ilyesmi nem marad meg,mindig annyit főzök amit egyszerre frissen meg tudunk enni.Egy időben túl sok mindent dobáltam ki,mert próbáltam előre főzni,hogy másnap ne kelljen.De másnaposan meg már senki nem ette akkor se ha semmi baja nem volt. ><
Fott vagy sult csontot nem szsbad adni!! Csak nyerset.
Zsirt se szabad adni. Tepeetot vagy zsiros reszt se!!
Szabad,csak mértékkel.Főleg hogy tél van,semmit nem fog ártani,pláne ha valakinek kinti vagy sokat kint időző kutyája van.
Zsírt,olajat,fűszert (ergo a liba comb bőrét) nem javasolt.
A virsli és a tepertő tökéletes jutalomfalatnak. A sült libacomb csont és a fűszeres rész nélkül mehet.
Én amikor főzök és van olyan része a húsnak amit már nem tennék a kajába azt megkapja a kutyám (kivéve ha sertéshús) bár ő nyers étrenden van.
Igen, ha marad és nagyon szottyos mert elfelejtettem.
De előfordult már az is, hogy csendes nyárestén, kaptak a chipszemből is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!