Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az a nagyon büdös anyag,...

Mi az a nagyon büdös anyag, amibe a kutyák szeretnek belehemperegni és irtó büdösek lesznek tőle?

Figyelt kérdés

2021. nov. 13. 22:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Bármiféle kaki. Lóhúgy. Vagy olyan hely, ahol előtte mondjuk egy dög feküdt.
2021. nov. 13. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Szar
2021. nov. 13. 22:32
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nincs egy konkrét ilyen, de a sz@r nagyon csábító nekik. Persze azért, hogy a saját szagukat fedjék, tehát egy ilyenre hajlamos kutya szerintem bármibe megpróbál hemperegni aminek erős szaga van és elfedi a sajátját
2021. nov. 13. 22:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Amibe belehempergett több kutyánk is az a szrnál is sokkal büdösebb volt, dög pedig talán nem volt az utcán. Arra gondoltam talán valami építéssel kapcsolatos anyag.
2021. nov. 13. 22:40
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Hát kb bármibe nagyon undorítóak tudnak lenni sokszor.

Mondjuk egy alapos fürdés után olyan jó sampon illatuk van, és kutyasamponnal meg általában csak akkor vannak megfürdetve ha valami istennyilába belefetrengenek. Ez egy ördögi kör.

2021. nov. 13. 22:47
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

Emberi szar ami brutal budos, egyszer vmi fosba fetrengtek a kutyak 3x sikaltam at oket.. Na az budos volt.

A masik az a dög. Ez is nagyon budos.

Utcan eger, patkany, kismadar barmi is lehet ami meghalt.

2021. nov. 13. 22:57
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer egy ismerős kutyája emberi szarba hempergett. Teljesen kivolt, írtóra szagos, és gusztustalan.

Mondjuk az én kutyám kedvence a döglött béka.

2021. nov. 13. 23:24
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

A kutya gyakorlatilag bármibe belefetreng, amivel úgy gondolja, hogy elnyomhatja a szagát (az ösztöneiben az van benne, hogy így nem érzi őt a zsákmány), legyen az ürülék, dög, szemét, vagy bármi más büdös anyag.

Az építéssel kapcsolatban talán szemétre tudok gondolni, bár nem tudom milyen szaga volt a kutyádnak.

2021. nov. 13. 23:34
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
A kutyák mindenbe belehemperegnek, baromi igénytelenek.
2021. nov. 14. 00:15
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
9. A kutyák nem emberek.
2021. nov. 14. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!