A kutyánk imádja rágcsálni a faszenet. Alig várja, hogy hamuzzuk ki a kazánt, ha még lát 1 darab faszenet, rögtön el lopja és meg eszi. Szerintetek miért csinálja, vitamin vagy ásványi anyag hiánya lenne? Prémium kutyatáppal etessük.
Nem vagyok kutyaszakértő, nincs kutyá, majd jön egy okos, aki megmondja, de szerintem egyszerűen rágni szeretne és nincs más. Ami meg lenne, azt nem engeditek neki (cipők, bútorok, stb.)
U.i. eteTJük.
A szén székletfogó, mint az embereknél az aktív szén. Lehet, hogy más miatt megy a hasa, és már egyszer összekötötte, hogy ha megeszi, nem lesz baja.
De ez csak egy erős tipp.
Igaz az enyém nem faszenet, hanem követ "szokott" enni.
Az állatorvos nekünk azt mondta, hogy lehet valami ásványi anyagot hiányol és azért eszi, de lehet sajnos egy rossz berögződött szokás is. Enyém is az egyik legjobb tápot kapja, ezért mondta az orvos, hogy valószínűleg inkább egy rossz szokás...
Simán lehet az, amit a #2-es írt, székletfogónak "használja" a kutya.
Megintcsak kibicként mondom: a gumi játék nem ugyanolyan, mint a kemény szén. Simán lehet, hogy keményet szeretne rágcsálni, nem egy gumit. Én is szívesebben rágcsálok mandulát, magokat, mint mondjuk rágógumit, vagy gumicukrot. Arról ráadásul lejönnek darabok, az is tetszhet neki. Egyszerűen kideríthető: keressetek neki valami hasonlóan kemény ételt, pl. csontot, amit tud rágni. Ha azt is ilyen nagy örömmel rágcsálja, akkor egyszerűen csak erre vágyik.
Egy gyereknek is hiába van 28 különböző játéka, általában eggyel szeret játszani.
Vegyetek neki marha csontot ragni.
Ebbol is latszik,hogy atap nem teljeserteku taplalek a kutyanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!