Kutyások? Hallgattátok ma reggel a retro rádiót?
Figyelt kérdés
Bocskor ilyen kemény lett?2021. nov. 12. 10:00
1/27 anonim válasza:
Nem hallgattam. Miért, mi volt benne?
2/27 anonim válasza:
A Sláger FM-et hallgatom, a Retro rádiót akkor hagytam ott, amikor Bocskorra váltották az előző reggeli műsorvezető csapatot. Alapvetően nem kedvelem ezt a fazont, mindegy, mi a téma.
3/27 anonim válasza:
Boros-Bocskor párostól régen már csak a Jáksó (illetve maga a Danubius) idiótasága volt fájóbb... hogy utáltam én azt akkor. Ma a Rádió 1 ilyen atomirritáló rádió, bár Balázsék még talán-talán tudnak néha értelmes témát is lehozni.
De még mindig nem tudjuk mi volt a kutyákkal kapcsolatban a rádióműsorban.
4/27 anonim válasza:
NYilván azokhoz szól a kérdés akik hallgatták is..
5/27 anonim válasza:
Mindenki - főleg a kutyások - csak a retro rádiót hallgatták kora reggel...
6/27 anonim válasza:
Biztos van olyan is aki hallgatta...
7/27 anonim válasza:
Az volt a kérdés, hogy hallgattuk-e. Nem hallgattam, mert nem kedvelem ezt a műsorvezetőt.
9/27 anonim válasza:
2021-ben hallgat még valaki rádiót?
10/27 anonim válasza:
"2021-ben hallgat még valaki rádiót?" - Rádiós ébresztőórám van, arra ébredek, mert nem szokom meg, mint az ébresztő csengőt, és nem fordul elő, hogy a megszokás miatt elalszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!