Mit tegyek, hogy a kiskutyám ne oda pisiljen a lakásban, ahova gondolja ?
Kölyök kutyáról van szó.
Ki sajnos nemtudom vinni, mert van egy nagyobb ,öregebb kutyánk is.
A kiskutya minden 5 percben pisil (ezért nem fogom a nagyobbikat mindig elzárni , 5 percekre ), és mindig szanaszét .
Le tettem neki egy kis “kutya pelenkát”, hogy oda menjen ha kell pisilnie, de nem megy oda .
1x én vittem oda, akkor pisilt is, megdicsértem. De amúgy magától nem menne oda.
A kérdés , hogy hogyan szoktassam arra, hogy oda menjen pisilni és kakilni is?
Ha törődnétek vele szocializált kutya lenne akinek nem lenne helye ahová el kell zárni bárki vagy bármi elől.
Az,hogy megeteted és megsimogatod néha nem foglalkozás.
Ha most nem mehet ki hozzá a kicsi,akkor nehogy azt gondold hogy majd később ivarosan jobb lesz a helyzet.Gondolom ivartalanítva nincs,a kicsi se lesz,ezek ott fogják szét szedni egymást ahogy össze engeded őket egyik pillanatról a másikra.(illetve a nagy kutya a kistestűt ..:))
Szabályozni kellene,hogy ki vihet magához kutyát és ki nem,gazdijogsi is kötelező kellene,hogy legyen ha már a kutya iskola nem az..
Képzeld, megkaptak minden kötelező oltást! Te nagyokos! Ne ti mondjatok már meg nekem, hogy a saját kutyám hogy van nevelve! Én azt tudom! És azt is tudom hogy jó életük van!
Menjetek főzni inkább vagy aludni ahelyett hogy ide irkaltok baromságokat.
A kérdező stílusából látszik hogy bármelyik rendesen nevelt kutya okosabb nála. Csoda hogy ő nem piszkít a szoba közepére, hogyan is várjuk el tőle, hogy normálisan nevelje a kutyáját? Biztos valami instaceleb aki azt hiszi hogy ha visszaveri a fényt akkor már mindent is jobban tud mindenkinél is.
1. Fogadd el a tanácsokat akármennyire is lekezlőnek hatnak. (Azért olyanok, mert rohadtok ilyen van itt és az ember megunja egy idő után az udvarias válaszolgatást...)
2. vagy inkább vidd vissza a kutyát ahonnan vetted és tarts plüsst!!
Azta mindenségit'! Be van oltva a kutya,és rendszeresen? Az igen..
Féregtelenítve is van? Mert akkor az alap dolgokra már képesek voltatok,az nem semmi.:D
Már megbocsáss, kérdező, de egy olyan kutyával, akivel eleget és MEGFELELŐEN foglalkoznak, nincs gond. Nem agresszív, nem kezelhetetlen, nem kell félteni tőle más állatokat.
Az, hogy van egy félrenevelt, rosszul szocializált, nem megfelelően tartott kutyád, csak annyit jelent, hogy most már 2 ilyen kutyád van/lesz.
Mert sajnos csúnyán hangzik, de nagyon igaz, hogy aki nem tud felelősen kutyát tartani és nevelni, az másodjára sem tud felelősen kutyát tartani és nevelni.
,,Kellett egy másik kutya is, hogy az idősebb is tudjon majd a későbbiekben játszani a kis társával.
Köszönöm szépen, mindkettő nagyon jól van, esznek isznak, a kinti kint játszik a benti pedig bent. 🤗"
Ezt nem vágom. Akkor hogy játszanak együtt? Az egyik teleportál? Átmegy a falon?
Nem mellesleg az idős kutyák nem tűrik a fiatalabbak izgő-mozgóságát. Egy öreg kutya lusta. Pihen néha játszik (elég ritkán) alszik ritkán felkel. Ezzel szemben a kicsit le se lehet lőni. Tudod mi lesz a vége?
Így kezdődik majd: Jajj de cukin játszanak. Hoppá! A nagynak elege lett és odakapott kicsinek. Nyílván szegény üngyürü büngyürü ugye jol vagy kis kutyuskám? A nagyot lebaszod, elvered vagy ki tudja mi. Ezáltal a nagy méginkább utálni fogja a kicsit ugyanis közéd és közé áll. És bumm volt kiskutya nincs kiskutya. A nagyot meg elaltatod mert egy veszett vadállat aki öreg korára bekattant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!