Mikor no meg a bull tipusu kutyak feje?
1. Genetika, ha nagy, massziv feje lesz, az mar latszik 6 honaposan is.
2. Sok-sok ragcsa, huzos jatekok, hogy feljodnek, a pofan az izmok, ami esztetikailag szelesiti.
Az az erdekes hogy genetika ugyileg rendben kene lennie lekovetheto lattam a szukat a kant a nagyszuloket is neki megis eleg kicsi a feje most 10 honapos.
Tenyeszto azt mondja egy evee kor utan indul be de nem nagyon hiszek neki.
1 éves korig növekszik. Nem növekszik és szélesedik egyszerre. 1 éves kor után kezd el szélesedni (a feje is), plusz az izmok is 1 éves kor után mennek fel rá intenzíven, de ha csak konzervet eszik a kutya és rágni se tud, akkor pofa izmok se fognak normálisan fejlődni/erősödni. Legyen mindig mit rágni, lapocka csont, pulykafarhátat stb, amikkel szépen megküzdhet. A fogait is rendbe teszi.
Ha a genetika rendben, akkor várd meg, milyen lesz egy éves kora után (ne egy nappal azután nézd), akkor fog "kanosodni" szélesedni ha kan. A szuka nem lesz olyan masszív mint egy kan, ha szukád van ne legyen ilyesmi elvárásod.
Minden nap 2x etetes: nyers marha gerinc csont ,a husok a hentestol es szetfott zoldsegek melle. Nagy a feje magyon.
Soha tapot meg nem kapott,ki is rohogne. 😂
Amugy meg genetika es tesztoszteron szint is befolyasolja! Szuloket lattad? Ezek szeri t nem azok az igazi szulei??
En is szelesfeju nagytermetut akartam. Ezert vettem 7 honaposan. Mar akkor 27 kg volt es nagy. A feje is.
Nem kockaztattam,h vmi anyaghianyos vekony testalkatut sozzanak ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!