Hogyan tudnám túltenni magam a barátom kutyájának halálán?
Figyelt kérdés
Barátomnak volt egy amstaffja, nagyon hozzám nőtt, kedves, jó kutya volt. Két napja valami gyökér mérget dobott a kertbe és sajnos már nem lehetett megmenteni. 5 éves volt, én 3 éve ismertem. Nagyon megvisel a halála, ahogy a barátomat is. Hogyan tudnánk kiheverni a halálát?2021. nov. 6. 14:43
31/33 anonim válasza:
Reszvetem,de senki se tud feltamasztsni egy halottat. Szoval szerezzetek be egy ujat.
Nagyon sok amstaff var gazdara az illatos uton es egyeb hekyeken ! Nezd meg a honlapot.
De az amstaff nem kertbe kiteheto kutya! Fazik! Meg az ember testkozelseget igenyli!!!Plane ilyen kornyeken nem kiteheto,ahol kimergezik!! Ez fogadd meg legyszi!!
Nekunk is ilyen kutyank van,tudjuk ,milyen fazosak es ragaszkodoak.
32/33 anonim válasza:
34: állat elvesztésekor pont hogy az egyik legrosszabb dolog, amit tehet, ha szerez egy ugyanolyan fajtájút/kinézetűt. Állandóan a régebbi kutyát fogja látni benne.
33/33 anonim válasza:
Nekem segitett az uj kutya. Teljesen betoltotte az erzelmi urt es a szenvedest.
Ha vki megszokja az amstaff intelligenciajat,higgadtsagat ,lojalitasat a gazda iranyaba,akkor mas fajta mar nem kell. Ezert veszem alapnak,h ugyanolyan fajtat vesznek/fogadnak be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!