Hogyan tudnám túltenni magam a barátom kutyájának halálán?
#12 ha nem érted az üzenetet az nem engem minősít.
Nyilván nem választható, a kutyámat nem kellett meggyászolnom még. De ez egy példa, hogy kutyát könnyebb lett volna elveszíteni. Vagy te inkább a gyereket temetnéd, mintsem a kutyád?
1.-re.
És mit kellene csinálni a kinti kutyámmal? Üljek mellette egész nap?
Látszik, hogy nincs kutyád, csak egy féreg troll vagy, aki itt játssza a fotelállatvédőt. Rákos sejteket nevelj, ne állatot!
Kinti kutya? Az melyik? A bio riasztó,a kerti díszlet vagy a láncra kötött 'ne szökjélel'-féle kutyaház fogoly?
Meg is érdemli a leckét aki kiteszi a kutyát a kertbe,remélem egy életre szóló volt.
Portán az őrkutyát megértem,pásztor kutya se fog repesni az örömtől ha beviszed a házba,de minden más pont azért hal meg,mert olyanok kezébe került a sorsa akikre egy gyufaszálat sem lehetne bízni.
19.-re.
A kutyám az én tulajdonom. Ott tartom ahol akarom. Nem te mondod meg, ugye? Ki a tököm vagy te, hogy másokat minősítesz?
Miért,te ki vagy,hogy téged nem lehet minősíteni?
Ugyan olyan szakadék mint a többi.Te is az vagy akinek kint lófrál kutyája-macskája Mucsaröcsögétől Hamburgig aztán ha elütik vagy valami baja esik mindenki hibás csak te nem,me' ezek kinti állatok szerinted és oda valóak.A kocsi az nem az úttestre való,de a buksi az had menjen,mert 100000000 éve még nyomokban farkas volt.
Nyomokban ugyan ennyi ideje te meg majom voltál,most mégsem barlangban és fák tetején tetvészkedsz,hanem otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!