Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 napja sötétebb a kutyám...

2 napja sötétebb a kutyám nyelve és nem tudom mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, árnyék van, mert én eleinte hőgutára tippeltem.... Volna valakinek tippje, hogy miért?
2010. szept. 3. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Málna ilyenkor...?
2010. szept. 5. 18:55
 12/20 Norczy ***** válasza:
Megmutattátok állatorvosnak? Mondott valamit? Még mindig színjátszósdi a nyelve?
2010. szept. 6. 12:54
 13/20 riita. ***** válasza:

Istenem,miért kell mindenbe belekötni??

A málnát példának írtam,gondlom a kéredzőnek is leesett mire gondoltam..

2010. szept. 6. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Kapásból mondj még valami ételt, ami elszinezhette a nyelvét egy kutyának...
2010. szept. 6. 14:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Össze ne kapjatok a málnán! Nyugi, én értettem mire gondolt a kérdező..... Gondolkodtam rajta, de nem jut eszembe semmi olyan, ami elszínezhette a nyelvét. Állatorvoshoz még nem voltunk, mert a párom reggeltől-estig dolgozik, én meg egyedül nem tudom elvinni .... Talán csütörtökön lesz rá idő, de jelzem, hogy semmi baja. Étvágya van, iszik, játszik rendesen. Most vettem észre, hogy ez egyik mancsán az elülsőn, a talprészen a szőr szintén elszíneződött valamitől. nem tudom megfejteni, hogy mi lehet, pedig annyit gondolkoztam. Csütörtökön jelentkezem, addig is köszönöm mindenkinek a válaszokat és az aggódást.
2010. szept. 6. 16:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy vajon nem étel allergia? Mert nyalja a szőnyeget, talán viszket a nyelve? És a mancsát is harapdálja, azt az egyet csak. Én nem vagyok tapasztalt, ez az első kutyám, de azt már kiderítettem, hogy mikor a füle be gyulladt, abból is csak az egyik, akkor kezdtem utána olvasni a neten és azt írja, hogy az egyoldali fülgyulladás az allergia. Ebből következtetem, hogy lehetne ez is allergia. ?? Kiskorában a Dog Chow-t kapta, ez egy közép kategóriás táp, és ettől gyúladt be a füle. Dog Chow-t már nem adok, és nincsen probléma a fülével. Mostanában nagyon vegyesen etetem, van amikor Acanát adok, de vannak olyan napok -voltak-, mikor a pénztárcám nem engedte meg a jobb minőségű tápot, és vettem neki a Freshnapf-ba olcsó (239 Ft.-os) konzervet. Nem jut eszembe most a neve ... Nem lehet, hogy attól van és allergiája van?
2010. szept. 6. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál azóta vele?
2010. szept. 10. 15:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem voltam, mert a párom, tegnap külföldre utazott és csak kedden jön haza, de szerintem vaklárma volt az egész. Párommal beszélgettünk, hogy szerintünk, csak a rossz idő miatt gondoltuk, hogy sötétebb a nyelve, hogy beárnyékolja ....,napsütésben szép rózsaszínű, rossz időben sötétebb és ráadásul én hipochonder is vagyok. :) De figyelem, ahányszor ásít vagy nyitott szájjal van egyebet nem csinálok, csak a nyelvét bámulom. Tiszta paranoiás lettem asszem.
2010. szept. 10. 16:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne bagatellizáld el azzal, hogy "csak egy kutya, nem kell annyit törődni vele".

Én a helyedben csináltatnék neki egy kivizsgálást.

Egyébként sem árt.

Ha korán észrevesznek valamit, jobban jártok érzelmileg is és anyagilag is, mintha már nagyobbá lesz a baj.

2010. szept. 11. 20:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Úristen, dehogy bagatellizálom! A vízleolvasó akkor, miért mondaná "Szeretnék maguknál kutya lenni!" :) Nekem Ő a mindenem, gyerekem nincs, szóval minden energiámat, törődésemet rá fordítom!!!

Orvoshoz viszem, mikor viszem ivartalanítani, előtte.

2010. szept. 11. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!