Meghalt a kutyám. Hogy dolgozzam fel? Mit csináljak?
"az érdekelne hogy hogyan enyhithetnék a fájdalmon, miközben szeretném rendesen meggyászolni."
Nem kell enyhíteni azon a fájdalmon, most van itt az ideje. Elszakad a szíved, az meg fáj és nem órákban mérhető a gyógyulás. Ilyenkor sír az ember.
Fogadd el, hogy most szenvedsz. Nagyon sajnállak, a kutyuskádat is. Talán nem szenvedett, elaludt békésen. Ez vigasztaljon, hogy ő nem szenvedett. Pici korod óta a társad volt. Gondolj arra, hogy megadattatok egymásnak: jó és boldog életetek volt egymás mellett, mindkettőtöknek a boldogság volt a másik.
Részvétem a kutyusodért. Én az én kutyusomat 21 évesen vesztettem el. Ő 16 éves volt, németjuhász. Egy betegség miatt lebénult és el kellett altatnunk.
Egy ideig sajnos fájni fog a hiánya. Én pl. egy ruhahalmot tettem a földre az ablakom alá ahol aludni szokott hogy este amikor sötét van ne érezzem magam olyan egyedül. Egy idő után az emléke halványodni kezdett
Ezért is igaz a mondás hogy az idő mindent meggyógyít.
1-2 évbe bele fog telni mire tovább tudsz lépni
Az állatokban az a baj,hogy nem élnek örökké.:(
Nekem a cicám halt meg 3 éve,azóta örökbe fogadtunk egy nagyon édes kis gyönyörűséget.Nem fogja és nem is kell,hogy pótolja az elvesztett kis állatot,de nekem valamelyest segített,hogy egy elesett árva cicán segíthettünk.
Időbe fog telni,de idővel majd enyhülni fog.
Ha nem is azonnal,de szerintem később fogadjatok örökbe.
Nem azért,hogy elfelejtsed,mert az emléke örökké élni fog benned,hanem hogy kicsit enyhítsd a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!