Téged is kinéztek amiért tenyésztőtől vásároltál kutyát?
6, tenyésztőről van szó, nem szaporítóról.
Egyébként ez a másik amit gyakran megkapok.
Egy kutya. A nővérem is volt idióta és vett tenyésztőktől egy immunbeteg kutyát aki utána a haláláig szenvedett a kontár tenyésztés miatt.
Max csak olyanoktól vegyetek akikben tényleg megbíztok.
Szerintem nem etikus olyan üzletet támogatni ami beteg álatokat tenyészt ki és ad el.
És még mindig ragaszkodom az örökbefogadáshoz. A korcsok aranyosak és genetikailag is sokkal jobbak mint a fajtiszta társaik.
Ha van szíved akkor örökbefogadsz menhelyről.
Volt egy alomfajtam, igy megvettem tenyesztotol a kutyust, amikor mar alkalmas volt ra az ido.
Most emiatt komolyan szarul kene ereznem magam 6-os? Nem miattam van annyi kutya a menhelyen, en sose hagytam az allataimat szaporodni, sose dobtam ki oket, stb. Igy is lehet nezni a dolgokat es sajnalom, de nem fogok a sarokban sirni, mert nem fogadtam orokbe.
Macskam mondjuk van harom is, utcarol (de nalam bent vannak) ez akkor most szamit? :D
Istenem 🙈
Egyebkent tolem is kerdeztek mar, hogy honnan van a kutyus, de beszolasokat nem kaptam meg eddig. A hatam mogott passz, hogy mit beszelnek, de nem is izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!