A kutyám megevett féldoboz csokit lesz baja???
24# vagyok
Na... utána néztem... bemásolom!
Így tehát egy 20 kilogrammos kutyának az LD50 érték eléréséhez több mint 3 kilogramm tejcsokit, illetve majdnem fél kilogramm étcsokit kell elfogyasztania. Ez azonban a halálos adag. Ennél már jóval kevesebb is súlyos rosszullétet okozhat. Minél kisebb a kutya, annál nagyobb a mérgezés veszélye.
Forrás: Flickr / Sean Hoyer
Amennyiben a kutyánk csokit evett, a hidrogén-peroxid-oldat itatása hányást vált ki. De mielőtt bármit tennénk, konzultáljunk az állatorvossal. A teobromin még veszélyesebb a macskákra, de azért nem kell különösebben aggódni. A macskák ugyanis egyáltalán nincsenek oda a csokoládéért, mert nem érzékelik az édes ízt.
Tehát igazam van, vagy igazam van?
Ergó a kutyának 3000 gramm csokit kellett volna megenni, de ő csak 55 grammot evett meg...
Ettől függetlenül nem árt vigyázni!
Tényleg ennyi itt a troll???
Egyvalaki rendesen utánanézett, kiszámolta a mennyiséget, hogy kilós(!) mennyiség a veszélyes, erre szénné lepontozzák. Előtte harmincan hülyeségekkel halálra rémisztgetik a Kérdezőt, hogy pár deka csokitól jajajjde meghal a kutya, és felpontozzák egymást.
Taps taps taps....
27#
Köszi szépen!Látod ezért fáradozhattam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!