Nem lesz baja. Pláne ha ki van herélve, akkor nem lesz féltekeny, ha ettől félsz. Max. tökön harap, ha félti a párodat, szóval legközelebb a kutyi maradjon ki a pásztoróra alatt.
2021. okt. 25. 23:35
4/23 A kérdező kommentje:
Olyan okos hogy ki tudja nyitni az ajtót és most nem gondoltunk rá hogy kulcsra zárjuk
2021. okt. 25. 23:37
5/23 anonim válasza:
Annyira sz@r vagy az ágyban, hogy sokkolhatta, amit látott?
2021. okt. 25. 23:40
6/23 anonim válasza:
Semmi lelki baja nem lesz. Fel sem fogta, milyen szituba került.
2021. okt. 25. 23:44
7/23 anonim válasza:
Én a helyedben felkeresnék egy jó kutyapszichológust, egészen biztos vagyok benne, hogy maradandó lelki sérülést okozott neki valami, amit nem is ért!
Nem tudom eldönteni, hogy trollkérdés-e, de ha nem, jaj kérdező, vannak nagyobb bajok is az életedben azon kívül, hogy a kutyád "rádnyitott", dolgozz inkább az agyadon...
2021. okt. 25. 23:45
8/23 anonim válasza:
Tutira nem kutyapózban csináltátok, és ez az ami kikészítette. Az ő világában csak ez a pozitúra létezik, így joggal hihette azt hogy valami nem stimmel.
2021. okt. 25. 23:46
9/23 anonim válasza:
Azért ne felejtsd már el hogy kutyáról van szó, nem gyerekről.
2021. okt. 26. 00:48
10/23 anonim válasza:
Szóval ilyen az, amikor valaki odáig fajul elmében, hogy emberként beszél egy állatról. Bocs, de inkább ez a gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!