A tanárom rámnyitott a vécén, hogy nézzek a szemébe legközelebb?
Ma délután folyamán történt meg velem, hihetetlenül kínos és ciki, egyetemen elmentem vécére és istenemre se tudom miért, de elfelejtettem elforgatni a zárat az ajtón. Lyukas órában történt, meg egy viszonylag eldugottabb mosdóban, de (és most bocsi ha undi leszek) pont akkor nyitott rám az egyik tanárom (lány vagyok és a a szóban forgó tanárom is így természetesen egy nő), amikor hát pont a fenekemet töröltem ki... Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.
Nyilván elnézést kért és gyorsan kiment de hát ez így is baromi ciki. Minden héten van vele órám, a nevemet talán nem tudja de arcról természetesen ismer. Azóta ezen kattogok...
22
Mondjuk az nekem alap dolog hogyha valahova szarni ülök be akkor kétszer is megnézem hogy az ajtó be van e zárva.
De legalább gyorsan menekült a bűzfelhőből? 😀
Nekem is alap dolog, de valamiért elfelejtődött az ajtó bezárás. Eléggé sürgős volt a dolgom, lehet épp emiatt ment ki hirtelen a fejemből.
Rögtön elnézést kért, nem maradt ott mozizni a tanár.
Nem kamu. Nálunk a tanároknak nincs külön személyzeti wc.
Mivel azt gondoltam hogy zárva az ajtó, ezért különösebben nem zavart, hogy valaki közelít az ajtó felé, ültem egyébként a wc-n, úgy töröltem a fenekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!