Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire lenne erre igenyetek?

Mennyire lenne erre igenyetek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy projektbe bele vágni ami nekem meg haveri körnek nagyon bejött.

Méghozzá kutyaház fűtést szeretnék gyártani. Nem kell drágára, meg aranyból készültre sem gondolni.

Igen, tudom a kutya megfázik. Viszont! Ez olyan 30 fokos felületet biztosít neki, hogy ne a -10 fokos vagy 0 fokos földre kelljen lefeküdnie.

Erre mennyire lenne igénye a kutyás népnek?

Akit érdekel dobjon egy üzit, és felvesszük a kapcsolatot!

Mondom nem kell ilyen extra drága dologra gondolni. Viszont a kutya egészségre sem veszélyes. Sem áram ütés szempontjából, sem megfázást tekintve.

A villanyszámlát sem terheli rettenetesen meg. Mérettől függően 30-100w/h

2021. okt. 16. 18:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha kutyás eszközöket akartok gyártani gyártsatok mindenféle méretre és fajtára ruhákat,nyakörveket.

Az anyag nem drága,elkészíteni sem nehéz.

Ha viszonylag olcsón adjátok el őket vinni fogják mint a cukrot.

Én például a vizslámra kerestem valamit,mert fázós. 6.000 alatt nincs semmi használható..

Na most egy könnyen koszolódik,legalább 2-t szokás venni.:D

2021. okt. 17. 16:40
 22/25 anonim ***** válasza:
39%
Nincs itt egy állatorvos, aki végre reagálna erre a kérdésre ?
2021. okt. 17. 16:44
 23/25 anonim ***** válasza:
2021. okt. 17. 16:45
 24/25 A kérdező kommentje:

Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy igényesen, működően, egyedileg gyártva az enyém lett volna 15-25 ezer között. Nyilván mérettől függően. És nem 180-220 ezer ft.

Mi pl. kint tartjuk a kutyát. Maradt annyi anyag a házból, hogy nem kell házat venni neki. Rendes block téglából épült a háza, rendes tetővel, SŐT szigetelés is van rajta.

Szóval nagyon nem Mind1 hogy 15 vagy 180 ezer vmi.

2021. okt. 18. 06:20
 25/25 anonim ***** válasza:
80%

És vállalsz garanciát rá? Megfelelő fűtőtestet tudnál betenni egy faházba is?

Nem kerül egy kutyaház fűtés 100ezerbe. 30-40 között van egy profi, garanciás Sinb-es fűtés is.

2021. okt. 18. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!