Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 het múlva érkezik panel...

3 het múlva érkezik panel lakásomba egy golden retriever. Hogyan kezdjem el a szobatisztasagra való nevelest? Hanyszor vigyem le sétálni? Hanyszor adjak neki enni, milyen időközönként? Viz mindig legyen előtte? Tovabbi hasznos tanácsot elfogadok

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 09:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem labradorom van, panelban tartom!! Akkor állatkínzó vagyok? Na ne már. 😁 Napi 4x van lent, ebből 2 hosszú séta, vagy edzés vagy játék.. 2 pedig rövid! Szinte minden hétvégén viszem kirándulni valahova, sok kutya barátja van, teljesen normális az élete. Többnyire itthonról dolgozom, ezért tudom foglalkozni vele.. Aki házban tart kutyát annak meg kb csak dísznek van! Sétálni szinte sose viszik, antiszoc a kutya, mivel nem lett szocializálva, kutyát csak a kerítés másik felén lát... Nem folytatom inkább....

Szobatisztaság: bepisilt/kakilt, akkor leszidtam, utána egyből vittem le, ha ott elvégezte a dolgát nagy dícséret, jutifalat. 3 óránként vittem le. Utána növeltem az időtartamot.

Kölyök korában napi 3x adtam neki enni. Most már 2x kap. Plusz ugye a nasik.

Azt is meg kell neki tanítani,h csendben kell lenni, ha egyedül van. Na ezzel szórakoztam egy darabig. Megkell szoknia az új helyet. Lényeg,h sokat mozgassad, tanítsad! Agyilag hamar le lehet őket fárasztani, főleg,ha új dolgot tanulnak.

2021. okt. 28. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

11es vagyok. Elfelejtettem oda írni a családiházas részhez,h tisztelet a kivételnek!

Víz legyen előtte mindig, igen. Az alap dolgokat is tanítsd neki(pl a kaját kitudd venni a szájából). .. tiszteljen téged. Te legyél a főnök és akkor béke, nyugalom, boldogság. :)

2021. okt. 28. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!