Másnak is elkezd könnyezni a szeme, ha meglátja ezt a képet? 😔☹😥
2021. okt. 12. 09:39
11/16 anonim válasza:
Igen,már ilyen távolságból is előjön az allergiám.
12/16 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem az ilyen erőltetett marketinget.
Aki olyan, az úgyis kiteszi a kutyát. Biztos, hogy nem ilyen képeket nézeget.
Nekem meg megint feleslegesen teszi ki a képet, mert én meg nem rakok ki kutyát.
Ennyi.
Az ilyeneken csak megnézem milyen fajta kutya van, és lapozok.
14/16 anonim válasza:
Nekem ez erőltetett, bocs. Én soha nem raktam ki kutyát, sőt! Nem egyet szedtem is össze az utcáról, de amikor erőszakosan az arcomba tolnak valamit, azt nem szeretem.
Aki nem dobott ki kutyát az ezután sem fog, aki meg olyan szívtelen suttyó, hogy otthagyja a kutyáját, azt ez a kép nem fogja meghatni.
15/16 anonim válasza:
Ha csak a képet nézem nem. A felirat pedig nekem is kicsit erőltetett, de ettől még nem hagynám a kutyám az út szélén. Ha már nem tudnék gondoskodni róla, biztos, hogy menhely, vagy pótgazdi keresés lenne az első gondolatom.
16/16 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a kép bal alsó szélén az a maszat. Az eredeti képen ott az alkotó neve lenne. Könnybe lábad a szemem, hogy mennyire fontos volt azt eltűntetnie valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!