Mi történt a kutyával? Mintha bedugult volna az orra..
Nagyon hülye hangot ad ki egy perce.Visszafelé szívja a levegőt folyamatosan,és mint akinek be van dugulva ez..nem is tudom,röfög? Horkol? Dudál..
Nem tudom mihez hasonlítani max orrduguláshoz.
Megfázhatott? Sokat voltunk ma kint.
Ránézek,hogy milyen,az se kizárt hogy ez tüsszentés volt.
Minden esetre a frászt hozta rám.Shih tzu,eddig nem volt semmi baja szinte sosem.. 😅
Elofordul (velunk megtortent), hogy ha aprobb szemu a szaraztap - felmegy az orruregbe ... majd valahogy kikohogi a kutya.
En kutyam orra szabaly szeruen sipolt ahogy vette a levegot ... mar beleakartam fujni az orraba, de aztan valahogy sikerult felkohognie.
De az is lehet, hogy valami noveny ment bele az orraba a seta kozben. Ha nem valtozik a helyzet rovid idon belul, akkor menjetek dokihoz ... szar lehet fulladozni ha nem kap rendesen levegot.
Voltunk vele,nyílván nem hagytam ennyiben.Ártalmatlan,egyáltalán nem fulladozik,és nem "túltenyésztett fajták" jellemző.Bármelyik kutya csinálhatja,nálunk allergia az oka.
De azért köszönöm a haszontalan válaszokat is.. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!