Milyen fényvisszaverő felszerelést használtok, ha este/szürkületben mentek sétálni a kutyával?
Flitteres nyakorvet. Noi farsangi ruhabol keszitettem.
A sima nyakorve rajta van es ez pluszban van rajta.
Ilyet használok: [link]
Nekünk a világítós nyakörv nem vált be, hamar tönkrement, illetve a kutyám nyakán olyan sűrű sörény van, hogy elnyeli a nyakörvet, és semmi nem látszik a világító nyakörv fényéből. Próbáltam még bringás villogót is, de az mozgás közben kikapcsolt, ahogy hozzáütődött a pórázhoz vagy a kutyához. Maradtunk ennél a mellénynél. Illetve én is hordok láthatósági mellényt, plusz van egy tölthető, erős fényű fejlámpám.
Nekünk is Decathlonos van, illetve egy Fressnapfos világítós nyakörv.
Mondjuk ha simán az utcán sétálunk nem adjuk rá, inkább akkor fontosabb amikor kirándulunk vagy nyaralni jön velünk és a vízparton vagy az erdő mellett sétálunk.
Köszönöm a tippeket!
A trollkodókat jelentettem, szerencsére törölték az idióta válaszokat, a többieknek ment a 👍
A hámon van valamennyi fényvisszaverő és a pórázon gyárilag, rajtam pedig ilyen "rácsapós" karkötő/eredetileg nadrágszár összefogó biciglis bigyó van.
Nem fényvisszaverő, de egy biciklis szilikon lámpa is van a hámon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!