Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vega kutyatap? Ti mit gondolto...

Vega kutyatap? Ti mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

[link]

Most talaltam ra veletlenul, most komolyan vannak olyabok akik ezt megveszik majdnem 20. 000-ert? Szerencsetlen kutyak, akik ezt kapjak...

2021. okt. 11. 22:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
25%

Ismételten csak, arany középút.

Nyilván, ha választani kell, akkor jobb a panel, mint a lánc, de ideálisnak semmiképpen sem ideális.

2021. okt. 13. 15:39
 62/69 anonim ***** válasza:
31%

Ha tetszik neked ha nem törvényt sértettél,és a tartásmódod állatkínzásnak minősül.

Az egész lakás bútorok nélkül lett volna elég ÉLETTÉR a kutyák számára.Ami szabad mozgástér ahová lefekhet,leülhet az számít bele ebbe a 10nm-be kutyánként ami a minimum élettere.

Na most neked kb a bútorozott szobád volt ekkora.2 nagy testű németjuhászra.

És hiába hozod fel ilyenkor,hogy de más kiköti..

Kikötheti,1 méternél nagyobb láncra.Azt írod 2 méter volt,az nem törvénybe ütköző.:)

És nem tudom mi jogon ítélkezel,kb annyi életteret hagytál a zárt lakásban a 2 nagy kutyára.

Nem kell mindig a másikra ujjal mutogatni,hogy de bezzeg ő aljadékabb módon tart kutyát..

Hát gratulálok,örülök neki,hogy te nem kötötted meg a kb 5nm-es életterén a 2 kutyát.

És ezúttal az sem elég mentség,hogy csak aludni vitted be őket.A minimum élettere a kennelre is vonatkozna.

2021. okt. 13. 15:42
 63/69 anonim ***** válasza:
81%

"Kikötheti,1 méternél nagyobb láncra.Azt írod 2 méter volt,az nem törvénybe ütköző."

Az is törvénysértés, mert tartósan tilos kikötni.

2021. okt. 13. 16:37
 64/69 qkker1 ***** válasza:
37%

'Hát gratulálok,örülök neki,hogy te nem kötötted meg a kb 5nm-es életterén a 2 kutyát."

Leírtam már egyszer, de úgy látom a szövegértés terén kihívásokkal küszködsz!

CSAK ALUDNI VOLTAK A LAKÁSBAN, AZON KÍVŰL OLYAN HELYEN DOLGOZTUNK, AHOL EGÉSZ NAP EL LEHETETT ENGEDNI ŐKET TÖBBEZER NÉGYZETMÉTEREN!

2021. okt. 13. 19:55
 65/69 anonim ***** válasza:
36%

26nm 2 nagytestű kutyára?!

Abból max 10nm-12nm lehetett a szoba,abba is egy ágynak minimum lennie kellett.

Na ebben az esetben egyet kell értsek azzal,hogy ez állatkínzás.8 óra a munka idő,ha csak 30-30 perc a munka idő oda-vissza akkor 9 óra távol lét,9 órát töltött 2 nagytestű kutya mindössze 10nm-en.

Szerencsétlenek..

Nekem is panelban vannak kutyáim,de bakker nekem 90nm a lakás.Igazuk van,gondolom az lett lepontozva aki szólt,hogy ez így nem jó szokás szerint..

Ha a láncon tartás,a kinti tartás kínzás akkor ez mi? Én nem lennék el ekkora helyen nemhogy 2 nagytestű aktív kutya 9 órán át.

2021. okt. 13. 20:03
 66/69 qkker1 ***** válasza:
39%
24/24-ben dolgoztunk, pár óra alvás után mentünk mozogni úgyhogy rohadtul nem állatkínzás!
2021. okt. 13. 20:35
 67/69 anonim ***** válasza:
62%

Ha 24/24-ben dolgoztatok? Tehát egy teljes napot.UTÁNA mentetek mozogni.

Hát ez így még mindig nagyon nem jó.Rosszabb mint a 9 órás verzióm.

2021. okt. 13. 20:37
 68/69 anonim ***** válasza:
35%
Vágod,még aludt is pár órát rá.Akkor több mint egy napot voltak fent egyedül a kutyák..
2021. okt. 13. 20:39
 69/69 qkker1 ***** válasza:
64%

"Vágod,még aludt is pár órát rá.Akkor több mint egy napot voltak fent egyedül a kutyák.."

Még mindig nem megy a szövegértés!

A kutyáimmal dolgoztam, olyan helyeken, ahol bőven tudtam mozgatni őket!

2021. okt. 13. 21:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!