Egy állatbarát miért akar szaporító lenni?
Van egy ismerősöm, akit csak azért jelöltem be iwiwen, mert a kutyáink révén ismerkedtünk meg. Mindkettőnknek beagle-je van.
Iwiwre belinkelt egy állatkínzós videót. A videóban szereplő lányt legszívesebben megfojtaná. Tudom, hogy állatbarát, de mégis engem "keres", hogy a kutyájának szeretne egy szép beagle lányt. Nem vagyok tenyésztő, eszem ágában sincs leelletni a kutyámat. Tavaly már elmondtam neki, most újra megkeresett, hogy pároztassuk a kutyáinkat. Hogy lehet valaki ilyen?
Mi van, ha talál valakit aki belemegy a dologba? Csak tovább szaporítja a gazdátlan kutyák sorsát. :(
(A videót kérésre belinkelem, de nagyon szívszorító)
Törzskönyv nélküli szuka kutyát leelletni szerinted jó dolog? Nem mondtam, hogy kínzás.
Az állatkinzós videóban 1 csaj az újszülött kiskutyákat egy vödörből kiveszi, és a tóba/folyóba dobálja. Egyesével...
Szerintem azért is akarja szaporítani, mert a saját állatkáját szereti, és az az igazság, hogy egyik állatnak sem jó ha sosem sexelhet, főleg a csajoknak.
Amúgy meg ezzel igen, tovább szaporítja a gazdátlan állatok sorsát, és ha megszületnek majd szólni fog neked azzal a dumával, hogy megszülettek. Nem kell egy kiskutya? nézd milyen édesek...
Talán pénzt akar keresni vele?
De az is lehet, hogy elosztogatja ingyen, avagy
ha ingyen sem viszi el senki, akkor meg a nyakán maradnak, és lesz 7 kutyája összesen, aztán szenvedhet :)
Az enyém a szuka kutya.
Nem vagyunk olyan jóban, hogy csak úgy átjöjjön. És gondoskodtam róla, hogy a kutyám ne tüzeljen.
Tehát az én nyakamba szakadnának a kiskutyák, panelbe meg ezt lehetetlen megoldani.
És amúgy sem akarok neki kölyköket.
Ha valaki ad 25-30 ezret ivartalanításra, szívesen megteszem. De erre nincs pénzem.
Bölcs és felelősségteljes a hozzáállásod:)
Mond meg az ismerősödnek, hogy sétáljon végig 1-2 menhelyen, és nézze meg, hogy mennyi gazdátlan beagle van.
És kérdezd meg, hogy miért akar fedezni a kutyájával? Azért, hogy utána még kanosabb legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!