Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan házőrző kutya ami...

Van olyan házőrző kutya ami lusta és szeretni való?

Figyelt kérdés
Nem nekem kellene csak kíváncsi vagyok van-e.

2021. okt. 11. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem célszerű egy plüsst és egy riasztót választani.

Nagyon sok minden lényeges egy kutya kiválasztásakor,de hogy "le lehessen mellé ülni ölelgetni" meg "legyen házörző"..

-Kert mellett is szinte mindegyik kutya igényli a napi 1x megtett hosszú sétát.

-Mennyit tudsz vele foglalkozni? Mentális és fizikai fárasztásra van szüksége a legkisebbtől a legnagyobbig minden kutyának.

-Mennyi a havi költségvetési kereted rá? A legkisebb termetű kutya minőségi tápját se oldod meg 8-10 ezer alatt,a nagyobb testűek szinte biztos,hogy 10-15 ezer környékén visznek pénzt a háztól.(nem,a farhát és a moslék nem minőségi táplálás..)

-Mennyi kutyás tapasztalatod van? Menhelyi kutya szinte mindig problémás,amit viszel azt meg megnevelni nem biztos,hogy tudod egyedül.Szinte minden kutyával kutya iskolába kell járni.(tudom,a nagyi nem csinálta csak kib*szta a Bodrit a kertbe és az elélt 100 évet.nem igaz,és az akkor volt.2021 van,most nem így van..)

-Fajtatiszta kutyát akarsz? Tenyésztőtől kell beszerezni,ami drága.Legalabb 100-150 ezerre kell számolnod.

Fajtamentéstől lehet még kutyát hozni,de az többnyire beteg,vagy problémás.

(Stb)

2021. okt. 11. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

az enyém ilyen

rottweiler

nagyon lusta, és állandóan szeretgetni, ölelgetni kell

nagyon erős területvédő ösztöne van

2021. okt. 11. 20:29
 13/14 A kérdező kommentje:
11 elolvastad a leírást? Csak kérdeztem nem akarok még egy kutyát és mindezt tudom. Csak kérdeztem van-e lista házörző aki engedi, hogy ölelgesse a gazdája.
2021. okt. 11. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
38%

Kaukázusi kutyusom ilyen.

Igazándiból azon múlik, hogy hogy neveled kiskorától.

Én mindig sokat szeretgettem, ezért ilyen maradt, de emellett a területvédő ösztön az benne van, meg rám is vigyáz.

2021. okt. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!