Kutyusom kesztyűt evett. Lètezhet ilyen? (Bővebben lent.)
19 értem én, de ha nincs türelme lapozzon a következő kérdésre.
Most amúgy elkezdtem az udvaron kutakodni a kaksik után, és találtam egy olyat, amiben egy fleece pléd darab volt, arról pedig fogalmam sem volt, hogy megette. Azt hittem csak szétszaggatta. De örülök, hogy az kijött belőle, így hátha a kesztyű is kijön.. mert amúgy egész nagy pléddarab volt.
Valóban nincs türelme így tényleg tovább kellett volna lapoznia. 19-es vagyok.
A kutyád bizar tárgy evő. Ha nem lett tanítva hogy csak azt egye meg amit te adsz neki akkor meg kéne tanítani neki. De tényleg csak jó tanács.
Az állatorvosunknak is bullmasztiffjai vannak, mondta, hogy az övéi is mindent megesznek.. nem értem ezeket a kutyákat.
Az enyém most csinálta ezt először, meglátta hogy el akarom venni tőle és inkább megette.
Mozog rendesen, nagy udvara van és sokat vagyunk kint vele, sétálni ritkabban visszük. De alapból nincs túl nagy mozgásigénye.
Fajtájához képest ellentétesen viselkedik. Amugy harci kutyanak tenyesztettek ki anno az orrvadászok ellen vadorok kutyai voltak.
Olyan fajtara volt szukseguk ami hangtalanul lefegyverezi az orrvadaszt de nem tépi szét. Valoszinuleg az angol masztif vérvonal erosebb benne.
Mindenképpen le kell róla szoktatni. Az jó hogy van mozgástere bőven es sétaltatjatok is. Tanitani tanítjatok?
Ja félreolvastam ritkán sétaltatjatok helyett setaltatjatok-ot olvastam.
Sétáltatni is kéne.
A fajta jellegbol adodoan nagy teruleteket jartak be anno benne van a vérében a menés.
Attol lehet ilyen es elo jott az angol masztif vér.
Na szerencsére! :)
De érdemes megtanítani, hogy ne egyen meg tárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!