Kutyusom kesztyűt evett. Lètezhet ilyen? (Bővebben lent.)
Bocsi, de nagyon nagyvonalakba elmeséled? Lehet én tudom rosszul ezt a kifejezést de marha részletesen írtad le, nem nagyvonalakban.
Amúgy meg, szerintem a gyomorsava nem marja szét a kesztyűt. Szinte kizárt, hogy emészthető legyen.
Szerintem jó hogy ilyen részletesen mesélte el, így több infónk is van a kutyáról és a kesztyűről.
Csak egy dolgot emelnék ki. A röntgent, ott jelezte a doki, hogy a kesztyű már a bélcsatornában van. Tehát egyben van a kesztyű, ha darabokba lett volna, akkor azt is jelezte volna, és akkor sanszosabb lett volna a műtét, ugyanis ha nem gumi kertészkesztyű, hanem az a cérna kertész kesztyű, ami kisebb is, az neccesebb mert ugye fonalból van, ha valahova beakad a bélmozgás következtében sérthet is ott bent dolgokat.
Szóval szerintem jobb hogy egybe van, és jó, hogy a doki felügyeli ezeket a dolgokat, gondolom ha pár napon belül nem jön ki, akkor feltárják.
Ezt csak onnan tudom, hogy egyik kedvenc gyerekkori állatorvosom könyvében olvastam, hogy egy madzagot, vagy cipőfűzőt kellett kioperálnia egy nagymacska ragadózó bélrendszeréből, de ott elől is és hátul is lógott benne a madzag.
A bélgyulladás elkerülése miatt ha napokon belül nem jön ki belőle akkor biztos kiszedik. Antibiotikumot adott neki a doki?
Mert ugye az a kesztyű talajjal érintkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!